USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мільйон для тролейбусників проблему не вирішить, - Патракеєв

27 Січня 2010 11:55
Один мільйон гривень, котрий міська влада виділила Луцькому підприємству електротранспорту, піде на повну виплату зарплати тролейбусникам за вересень і частково за жовтень.
Директор підприємства електротранспорту Костянтин Патракеєв у коментарі «ВН» розповів, що досі залишається загроза страйку тролейбусників. Тому ситуацію може змінити хіба що затверджений держбюджет на 2010 рік. А також кроки міської влади з допомоги тролейбусникам.
«Зароблених працівниками депо грошей не вистачає навіть на заробітну платню. Наприклад, у вересні ми заробили на перевезеннях 1 мільйон 762 тисяч гривень, а фонд заробітної платні сягнув 1 мільйон 900 тисяч. Власними надходженнями ми заробітну платню ніколи не зможемо повністю виплачувати», - сказав Костянтин Патракеєв.
Підвищення тарифів на перевезення у громадському транспорті він називає виправданим кроком. Хоча додає, що «тарифи і так знаходяться на грані збитковості». Патракеєв каже, що підвищення аналогічного тарифу у сусідніх містах – лише питання часу.
Директор підприємства електротранспорту додає, що грудень міг би стати показовим для підприємства. Адже тролейбусники заробили 1 мільйон 900 тисяч гривень. Якби ще прийшла субвенція з державного бюджету, то все було би гаразд. Проте цього не сталося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus