USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Міст Кривицького» будуватиме Кривицький, – Романюк

9 Грудня 2010 14:29
У наступному році одним з пріоритетних завдань місцевої влади для покращення привабливості міста луцький голова Микола Романюк назвав добудову так званого «мосту Кривицького».
Про це він повідомив на розширеній нараді 9 грудня.
Нагадаємо, що мова йде про завершення будівництва наземного переходу над коліями залізничного вокзалу. Будувати міст почали ще за каденції Антона Кривицького. У своїх планах добудову моста бачив також колишній мер Богдан Шиба, однак втілити задумане не зміг.
«Вже я чую сміх у залі, так? Але цим питанням займаюся не я, а Антон Федорович Кривицький. Він починав цей міст, я думаю, він його і завершить», - прокоментував Романюк сказане.
Кривицький точних термінів добудови мосту не назвав, але сказав, що думає, що за перше півріччя 2011-го довгобуд завершать. Нині завершується збір необхідної документації, адже колишня вже застаріла. Фінансувати об’єкт буде група інвесторів, імена яких не розголошують.
Микола Романюк також зазначив, що планує завершити протягом наступних років реконструкцію Театрального майдану міста з підземним переходом. Проте, каже, не підтримує ідею створення у переході масштабного торгового центру, оскільки, на думку архітекторів, це може вплинути на структуру Свято-Троїцького собору.
Романюк запевнив, що також бачить у центрі міста музичний фонтан на місці теперішнього дитячого містечка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Петро Показати IP 9 Грудня 2010 14:55
Відносно "Театрального"- крім підземного переходу непотрібно нічого лишнього будувати!
Метадон Показати IP 9 Грудня 2010 15:03
Ура!!! Кривицький знову будуватиме ... хати, дачі, можливо підземний перехід та музичний фонтан, музичну школу поверне і т.д. А групу інвесторів і не потрібно оприлюднювати!!! ДОВИБИРАЛИСЯ!!!
Exaboto Показати IP 9 Грудня 2010 15:04
Як може підземний торговий центр вплинути на собор? це ж не під ним рить будуть.
зюзя до Exaboto Показати IP 9 Грудня 2010 15:21
Свято-Троїцький Собор - це архітектурна пам"ятка. А будь-яке буріння, сверління, гупання і лупання біля нього можу вплинути на стіни. Краще, хай не риють, навіть якщо є хоч якась загроза для собору.
tarasick Показати IP 9 Грудня 2010 19:55
>Зюзя Взагалі-то зараз технології дійшли до того, що можна спокійно будувати під діючою дорогою, колією, будинком... Такщо проблема зовсім не в свердлінні, гупанні і т.п., а в тому щоб це нормально зробили.
M Показати IP 9 Грудня 2010 20:03
Оце то позорисько, що Луцьк не має пішохідного моста через колії. Навіть Ківерці, і ті мають такий міст, а обласний центр - ні.
Українець Показати IP 9 Грудня 2010 20:11
В Ківерцях немає Шиби.
Гнідава Показати IP 10 Грудня 2010 07:46
Де ховається Шиба???
саня Показати IP 10 Грудня 2010 09:11
АГА І КРИВИЦЬКОГО ТАКОЖ
Шиба Показати IP 10 Грудня 2010 12:36
Я не ховаюсь. Я просто дивлюсь на цей безлад!!! Добудуєтеся!!!
йован Показати IP 10 Грудня 2010 14:35
Не закінчать вони його в першому півріччі.Якщо відкорегують документацію,пройдуть експертизу та поновлять дозвільну документацію - можна буде поставить пятірку.Антон в цьому як не шарив, так і не шарить.Тепер Карабана посадить.
Гачок до йован Показати IP 12 Грудня 2010 17:30
Після Волійка -Карабан =другй!
Anti-Mafia Показати IP 10 Грудня 2010 20:23
Пану Романюку слід було доручити питання переходу КРАВчуку, адже саме він добре "заробив" на території мосту разом з Жулинським. Тоді відкриттю кримінальної справи перешкодило лише завершення депутатської каденції та велика торба прокуратурі та колишньому начальнику МВ МВС Луцька. Що до інвестора,то, в звязку з політичною вигодою, їм,мабуть, буде Башкаленко, ринок якого знаходиться зі сторони вокзалу, і якого Кривицький колись "кинув" "на мості". Часи змінились... А РЕАЛЬНУ ціну Театрального майдану пан Шиба добре знає... А що до загрози Собору...Коли попівські екскаватори знищували кладовище, в 10 метрах біля собору, всі мовчали... Коли пан Шиба підписував незаконне архітектурне погодження на гектар котловану на майдані, загрози йому що не було?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus