USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Москвичу дали «останнє китайське попередження»

13 Грудня 2010 14:24
Аби доробити проектно-кошторисну документацію реконструкції напіврозваленої зупинки біля Центрального ринку, її власнику – підприємцю і екс-депутату Луцькради Дмитру Москвичу, дали строк до 20 грудня 2010 року.
Таку інформацію 13 грудня під час засідання постійної депутатської комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою оприлюднив головний архітектор міста Георгій Шевчук.
Він зазначив, що зупинка нині знаходить в напіврозваленому стані після пожежі, що сталася більше року тому. Якщо споруду не реконструювати – вона загрожуватиме життю людей, а отже потребує знесенню.
За словами головного художника міста Ярослава Матвіїва після підготовки документації, сесія Луцької міськради затвердить термін, протягом якого Москвич буде змушений реконструювати зупинку.
Шевчук також повідомив, що власники приблизно 80 відсотків громадських зупинок ігнорують норм благоустрою, які були обумовлені при погоджені будівництва.
А тому комісія ініціювала пропозицію департаменту архітектури та містобудування в подальшому прописувати у договорах умову, згідно з якою міськрада в односторонньому порядку розриватиме угоди, якщо власники зупинок не дотримуватимуться правил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гачок Показати IP 13 Грудня 2010 15:42
Давно пора! Видно що попередні угоди візувалися тупорилими ЮРИСТАМИ міської влади на коліні за ..... !
УКБ Показати IP 13 Грудня 2010 19:28
Він бачив ваше останнє попередження там, де і передостаннє.Владу застосуйте!
Дмитро Кузьмович Показати IP 14 Грудня 2010 16:34
Мені пох...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus