USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мости у Луцьку потребують ремонту

16 Червня 2011 09:15
Майже усі мости в Луцьку потребують ремонту – у прийнятному стані лише міст на вулиці Шопена.

Про це повідомив луцький міський голова Микола Романюк у середу, 15 червня.

Мер розповів, що 14 червня він разом з директором департаменту ЖКГ Іваном Кубіцьким оглянув усі мости в обласному центрі Волині, після чого Романюк зробив єдиний висновок – «ситуація по мостах досить складна».

Луцький мер каже: претензій немає лише до стану мосту на вулиці Шопена. Всі інші мости потрібно ремонтувати.

«Непроста ситуація з мостом на вулиці Винниченка. Сама проїжджа частина, сам міст в хорошому стані. Всі навантаження він витримує і буде ще служити, але коли розширяли проїжджу частину, там положили панель, і воно попросідало взагалі в сторони», – констатував очільник міста.

Змінити частину покриття потрібно на мості по вулиці Шевченка, рихтувати треба і міст на Рівненській. Міст на Ковельській потребує ремонту пішохідної доріжки.

А на вулиці Задворецькій, каже мер, «треба переробляти практично повністю все». На вулиці Гнідавській, додав мер, вкрали перила з мосту – там треба встановити нові.

«В дуже поганому стані міст на Рованці. Там найгірше покриття… Дуже багато коштів треба на ремонт», – зазначив Романюк.

Оскільки грошей в міському бюджеті на капітальні ремонти нині немає, то до Дня Незалежності Романюк обіцяє принаймні привести мости до естетичного вигляду.

«Я по-любому поставлю завдання, щоб до Дня Незалежності ми пофарбували всі перила і підремонтували, де потрібно», – сказав він.

До того ж, за словами Романюка, після нещодавніх змін, які внесли нардепи до держбюджету, Волинь очікує субвенції.

«Вчора Верховна Рада внесла зміни до бюджету. Є певна сума коштів субвенції для області. Борис Петрович (Борис Клімчук – голова Волинської ОДА, «ВН») обіцяє допомогти», – поділився Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 16 Червня 2011 09:36
Шановний мер! Розкажіть народу як Ви оглядали міст по вул.Шопена. З вікна автівки? В Вас в сім'ї немає маленьких дітей? Але Ви даєте заключення що цей міст в належному стані. Пройдіться пару разів мостом там де люди ходять і придивіться уважніше! А між іншим тим мостом постійно діти бігають...
Лучанка до Лучанин Показати IP 16 Червня 2011 11:27
Погоджуюсь з Лучанином. Дійсно мостом ходити незручно та небезпечно. Пішоходні доріжки похилилися (з*їхали) в сторони. Коли ідеш, боїшся скотитися з доріжки у прірву. Мої діти відвідують гуртки у Палаці учнівської молоді, і ми часто ходимо цим мостом. Для пішоходів там дуже багато незручностей. Особливо взимку з голольодом. Пройти безпечно мостом неможливо - на доріжках ковзанка з нахилом у прірву. Брудно під час дощів. На тротуарах багнюка. Так що претензій до цього мосту багато.
111 Показати IP 16 Червня 2011 09:39
Цікаво про Задворецьку (З. Космодем’янської) - "переробляти все". А хто тоді дозволив будівництво нібито багатоповерхівки біля річки на карстових породах, там ще за час стоянки ями були в асфальті. А природоохоронна прирічкова зона в нас уже не рахується. Свинство!!!!
Заратустра Показати IP 16 Червня 2011 11:11
Вместо раскидывания усилий га все мосты,лучше б уже зделали капитальний ремонт 1го моста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus