USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку понад півроку ремонтують міст

22 Вересня 2016 12:02
Ремонт шляхопроводу на вулиці Рівненській цьогоріч навряд чи завершать. Найімовірніше, що дорожнє покриття укладатимуть вже наступного року.

Нагадаємо, в березні цього року міська рада повідомила про початок капітального ремонту шляхопроводів на вулицях Рівненська та Гордіюк. Після влаштування колесовідбійників, ремонтні роботи затихли. І ось днями на цій ділянці знову почали працювати дорожники.
Як пояснив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, ремонтні роботи відновилися, щойно надійшли кошти. Зараз працівники ТзОВ «РБП ТРАНС-МОСТ» ремонтують шви. Дорожнє покриття, найімовірніше, вже ремонтуватимуть наступного року.
До слова, шляхопровід на Рівненській, який уже давно вважається проблемним, дорожники мусили почати ремонтувати ще у 2015 році. Тоді обвалилася плита на пішохідній частині. Ремонтувати міст взялася та ж фірма «РБП ТРАНС-МОСТ».
Варто додати, що саме ця фірма ремонтує практично всі мости в Луцьку: виконувала вона роботи на вулицях Шопена, Винниченка, Гнідавській, по проспекту Соборності. Останній ремонт, до слова, через неякісно виконані роботи, мусили переробляти за кошт виконавця.
Загалом, зазначив Юрій Крась, депутати міськради виділили на ремонт шляхопроводів на вулицях Рівненська та Гордіюк майже 4 мільйони гривень. Ремонт на вулиці Гордіюк також ще не завершився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
велодрот Показати IP 22 Вересня 2016 17:13
а це та ж фірма, що декілька років назад відремонтували міст на Рованці ? то це "великі профікі" !!! там їхати одне "задоволення". мабуть, те ж саме буде і з іншими мостами ...
Анонім Показати IP 22 Вересня 2016 17:53
Ото спеціалісти, ото робота!!!(
Nik до Анонім Показати IP 22 Вересня 2016 21:01
Там ремонтував мостозагін #60
12 Показати IP 23 Вересня 2016 09:51
Ви вже за...ли з такими новинами, роблять х..во не роблять теж х...во.
Мыкола Показати IP 25 Вересня 2016 00:14
Та скільки його вже можна ремонтувати? На місці вирізаного асфальту вже треава поросла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus