USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Микола Дідух зустрівся з кандидатами

27 Жовтня 2010 15:23
Кандидат на посаду луцького міського голови, представник «Християнсько-Демократичного Союзу» Микола Дідух 26 жовтня ініціював і провів спільну зустріч з іншими кандидатами на посаду міського голови від усіх представників демократичних сил.

Про це повідомили у Християнсько-Демократичному Союзі.

Метою зустрічі було висунення єдиного кандидата на противагу провладного. У перемовинах взяли участь Анатолій Грицюк (ВО «Батьківщина») та Андрій Козюра («Наша Україна»).

У ХДС кажуть, що на жаль, змушені констатувати, що діючий мер міста Луцька Богдан Шиба, представник ВО «Свобода» Євген Мельник, Олександр Чижик (ГП «ПОРА») та Василь Токарський (Ліберальна партія України) не взяли участь у переговорах. з невідомих причин, «чим проявили свою зацікавленість у перемозі провладного кандидата», - наголошують у ХДС.

«Християнсько-Демократичний Союз сподівається на Боже благословення та свідоме і щире волевиявлення жителів міста Луцька та області на місцевих виборах 31 жовтня 2010 року», - йдеться у повідомленні.

«Представники Християнсько-Демократичного Союзу з розумінням і повагою сприймуть будь-який вибір волинян, розуміючи, що на все воля Бога. Ми виражаємо свою готовність працювати на благо області та міста, співпрацюючи з усіма конструктивними політичними силами» - заявив член асамблеї ХДС та кандидат на посаду луцького міського голови Микола Дідух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
показуха Показати IP 27 Жовтня 2010 16:07
От зібралися б і підтримали Шибу як єдиного кандидата на противагу Романюку. а то: "я готовий підтримати єдиного кандидата, якщо ним буду я". клоуни.
дідух та Ко Показати IP 28 Жовтня 2010 11:21
"я готовий підтримати єдиного кандидата, якщо ним буду я".
Майкл Корлеоне Показати IP 28 Жовтня 2010 17:17
Дідух і є провладним кандидатом. ХДСом керує "тушка" Жванія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus