USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Мийника машин і продавця «охрестили» платниками податків

19 Травня 2010 10:49
Луцькі податківці під час шести перевірок в травні легалізували 10 найманих працівників.

Про це повідомило управління оподаткування фізичних осіб Луцької об’єднаної податкової інспекції.

Із початку травня проведено шість рейдових перевірок суб’єктів господарської діяльності, які здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі, надання перукарських послуг та надання послуг із мийки транспортних засобів.

У результаті перевірок виявлено десять необлікованих найманих працівників, трудові договори з якими не зареєстровані в міському центрі зайнятості.

Зокрема, власник мийки транспортних засобів використовував найманих працівників без офіційного працевлаштування. Після візиту податківців трудові відносини оформлено та донараховано єдиного податку і податку з доходів фізичних осіб.

Також під час проведення перевірки власника літнього кафе встановлено факт використання праці одного найманого працівника без укладання трудового договору.

Підприємцю направлено лист-запит для надання письмового пояснення та документального підтвердження щодо трудових відносин з найманим працівником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus