USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

На луцькому стадіоні відбудеться турнір з розіграшем призів. АНОНС

14 Квітня 2016 20:52
Міжнародна матчева зустріч з легкої атлетики серед юнаків та дівчат відбудеться на луцькому стадіоні «Авангард» 24 квітня.

Збірні з України, Туреччини та Білорусі визначать переможців у 22 видах легкоатлетичних дисциплін - бігу, стрибків, метання списа, молота, диска. Змагання пройдуть за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», - повідомляють у прес-службі Фонду.

Дійство розпочнеться о13.00.
Також, зі слів організаторів, під час проведення спортивного заходу на вболівальників чекає сюрприз - розіграш призів та цінних подарунків - велосипеду, планшету та смартфону.

Для того, щоб взяти участь у розіграші необхідно:

- отримати у волонтерів або у касах стадіону «Авангард» запрошення-флаєр;

- перед входом на стадіон показати запрошення волонтеру, який повинен відрізати талон з серійним номером і покласти його до лотерейного барабана;

- другу частину запрошення залишити у себе до закінчення змагань;

- під час розіграшу призів звірити номер на вашому флаєрі з тим, який оголошує ведучий.

Увага! Розіграші призів відбуватимуться впродовж усього дня змагань. У разі відсутності переможця після оголошення номера, приз перейде до наступного етапу розіграшу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Степан Бандера Показати IP 14 Квітня 2016 22:17
На матчі Волині не треба було призів розігрувати, навіть білети люди купували, а не проходили безкоштовно. Спорт № 1 в українців - футбол. Можете не ставити мій коментар. Це ваша постійна практика - жити у віртуальній реальності разом зі своїми мішками грошовими.
Футбол до Степан Бандера Показати IP 14 Квітня 2016 23:04
Нажаль кіпрський офшорчик закрився...
Роман Шухевич до Степан Бандера Показати IP 15 Квітня 2016 09:14
А хто заважав клубу призи розігрувати? Рекламу нормальну клубу робити, з вболівальниками працювати, пресою, а нее поливати гноєм ЗМІ на прес-конференціях
Катерина до Степан Бандера Показати IP 15 Квітня 2016 09:37
Я дружина легкоатлета і, не зважаючи на всі негативні відгуки, критику людей, які замкнуті в своєму кругозорі, - я щиро рада таким подіям і змінам в спортивному житті Луцька. ФК "Волинь" чомусь серйозних змагань в Луцьк не привозив. На стадіон я теж ходила вболівати і вщент заповнених трибун не бачила (окрім матчів, з "Динамо", "Шахтарем", "Дніпром", коли люди приходили просто на своїх кумирів подивитись). А в червні у Луцьку пройде Чемпіонат України, згодом і Міжнародні чемпіонати відбуватимуться! Шукайте у всьому позитив. Тим більше у спорті!
Степан Бандера до Катерина Показати IP 15 Квітня 2016 14:53
Я радий за вас і вашого чоловіка. Сподіваюся ви зберете хоча б стільки відвідувачів, яка збирала Волинь на матчі з Зорею чи Ворсклою. І я не думаю, що ваші легкоатлетичні змагання, навіть ЧУ - це серйозніший рівень, аніж Прем'єр-ліга з футболу.
Роман Шухевич до Степан Бандера Показати IP 15 Квітня 2016 23:16
нинішня прем’єр-ліга - це збір вбогих і хитрих. на жаль. тому показати нашим полішукам, що є інша картинка - чесний спорт, гарні атлети, стадіон, нормальна музика, а не те, що крутять перед футболом, розиграш призів є - все це стане і для футболістів якимсь рівнем, до якого треба прагнути. Не ревнуйте футбол до атлетики - не вона винна в проблемах Волині і тому, що в команди забирають очки, професійний статус та ім’я

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus