USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Привокзальному займуться прибудинковою територією

25 Грудня 2014 10:59
У Луцькій міській раді хочуть закласти кошти, аби привести до ладу найгіршу нині у місті прибудинкову територію на Привокзальному районі.

Про це йшлося під час чергової 68-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24-го грудня.

«Мною, як депутатом Луцької міської ради, з вересня неодноразово озвучувалися запити щодо цієї проблеми. Прибудинкова територія біля будинку Гулака-Артемовського, 25 - найгірша в місті. Ситуація - вкрай критична, тому прошу закласти кошти на ремонт ділянки у бюджет 2015-го року», - звернувся із депутатським запитом до Луцького міського голови член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

Його звернення більшість підтримала. Тепер управлінці мають напрацювати документ, аби передбачити при можливості кошти для ремонту прибудинкової території у 2015 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мешканка Показати IP 25 Грудня 2014 11:49
правильно нарешті а то живемо там як бомжі ........ дякуємо .............
Sieger до мешканка Показати IP 25 Грудня 2014 11:57
Живу в сусідньому будинку, щодня хожу через Ваш двір. А що там такого "бомжацького"? Нічого не помічав. Нормальний двір.
ІМХО до Sieger Показати IP 25 Грудня 2014 12:32
В депутата там напевно бабця живе чи ще родич якийсь, от і клопоче. На Привокзальному доведені до ладу лише кілька дворів, між будинками 27 і 29 на Грушевського. Саме там нещодавно, з якогось дива, поклали нове асфальтне покриття. Ще є такі самі двори по Грушевського 4 і по Перемоги 5, ну і ще там де новобудови. А все інше теж можна рахувати бомжатниками. Влітку через дощі постійно треба взувати гумові чоботи, взимку машиною вийхати з двору не можна, а нещодавно в одному з дворів на Грушевського під час сильної вітряниці зломилось старе дерево, яке ледь не забило якусь жіночку. Тому, треба шановних депутатів попрохати, аби вони провели детальне інспектування всіх дворів на Привокзальному і зробили відповідні висновки.
Лучанка до ІМХО Показати IP 25 Грудня 2014 12:49
Саме жахливе подвір'я на вул. Гулака-Артемовського, 25 та Привокзальній 15. Завжди по коліна стоїть вода, болото неможливо а ні пройти, а ні проїхати. В підвалах стоїть вода по пояс, взимку в квартирах комарі які розмножуються в цих підвалах. Давно вже потрібно приводити до порядку ці двори. Неможливо жити.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus