USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Увечері тільки таксі: лучани нарікають на відсутність громадського транспорту з Привокзального

26 Квітня 2023 14:40
Мешканці міста скаржаться, що у вечірні години не можуть дістатися з Привокзального мікрорайону в інші частини Луцька у звʼязку з відсутністю громадського транспорту.

Про це 26 квітня під час засідання сесії розповів депутат Андрій Білан.

До нього неодноразово зверталися лучани з наріканнями: у вечірній час, після відправлення єдиного потягу до столиці з Луцька, виїхати з Привокзального мікрорайону громадським транспортом немає можливості.

«Це приблизно 21:00-22:00. Жодного громадського транспорту немає. Це дуже великий житловий мікрорайон. Ця ситуація повторюється довгий період часу. Вибратися можна хіба єдиним транспортом – таксі», – зазначив обранець громади.

Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, що ситуацію з курсуванням громадського транспорту увечері намагатимуться вирішити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 26 Квітня 2023 15:54
Що означає "намагатимуться вирішити." ??? така ситуація з Володимирівською, Львівською ,ГПЗ і.т.д вже не перший день... була маса скарг лучан і що????Чим займається транспортний відділ? Я так розумію ця історія всіх влаштовує крім лучан.... попахує корупцією.... навіть не попахує а ТХНЕ!!!!
скептик Показати IP 26 Квітня 2023 15:59
у комендантську годину і таксі немає, бо влада не видає їм дозволів. хто приїхав, то хоч на лавці ночуй

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus