USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині ДАІ пообіцяла не блокувати виїзд на Київ

2 Грудня 2013 16:07
Керівництво УДАІ УМВС у Волинській області пообіцяло не блокувати виїзди автотранспорту з Луцька на Київ. Про це повідомив на луцькому Євромайдані член страйккому Володимир Бондар, – інформує ІА ZIK.
Член координаційного комітету луцького Євромайдану Ігор Гузь закликав усіх охочих записуватися на поїздку на Київ для підтримки нового Майдану.
«Я прошу усіх, хто має приватний автотранспорт, скидатися на бензин та їхати до Києва. Сьогодні наша підтримка потрібна там», – заявив Гузь.
Його підтримав і член страйккому Володимир Бондар. Він зазначив, що сьогодні лучани пікетували обласну ДАІ. Зі слів Бондаря, керівництво Волинської ДАІ пообіцяло не блокувати виїзди із Луцька та не перешкоджати свідомим волинянам їхати до Києва.
«Ми розуміємо, що обіцянка-цяцянка. І лише разом зможемо протистояти будь-яким протизаконним діям», – зазначив Борнар. Тож він попросив негайно повідомляти про факти тиску на перевізників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
иван Показати IP 2 Грудня 2013 16:18
ти сами по свое-давно небуло их чути цих проводирів и зразу на сцену а потим в кабінети вот и вся боротьба: до чого ци казки милиция завжди чи полиция буде робити те що наказують -невже незрозуміло : чи як був милионер Луценко вони нете саме робили-забули а жаль як вин маршалив роздавав и де бандити в тюрмах? ага пиз-ти це не мишки носити
я Показати IP 2 Грудня 2013 19:21
А Бондара хто вибирав членом страйкому? З його минулим можна бути просто членом...
Івану Показати IP 2 Грудня 2013 19:24
Згідний на 100%. Луцик -пшедур. два рази вступити в одне гімно- треба вміти.Все рано чи пізно закінчиться, а він повернеться на нари. Життя дурнів нічому не вчить.
lutchanka Показати IP 2 Грудня 2013 20:25
послухайте, панове -члени страйкому, навіщо блокувати обласну раду, ДАІ та інші установи?! це що, покращить справи в Києві? Гузь, Бондар, Грицюк - на барикади в Київ, а не грати на настроях луцького студентства! Сьогодні на вас бридко було дивитись на Київському майдані. Хто нам забороняє протестувати?! Кому(хоч одному) наша міліція дала по фізіономії?! Дуже добре протестувати, якщо знаєш, що тобі ніщо не загрожує - це вершина геройства!, а ви поїдьте в Київ і з Адміністраціїпрезидента винесіть його портрети - з вашими крепкими статурами якраз там будете потрібні. Чому львівяни нічого в місті не блокують? Мабуть, тому що знають, що зараз потрібно, мають певну політичну культуру. Ну знімемо з посади Клімчука - кого на його місце - Бондара, Грицюка чи. може, Гузя? Два вищеназваних вже були на цих посадах - себе облаштували добре... Ми маємо підтримувати тих, хто зараз у Києві на Майдані. Збирати кошти, харчі, теплий одяг, а чоловіки міцнішої статури збиратись на Київ і організацією цієї роботи мав би зайнятися страйком. А вигуками "зека-геть", "юлі-волю" та іншими такого ж змісту ми нічого не змінимо - це словоблуддя. До речі, тільки що приїхав з Києва сусід(був на євромайдані) - ніяких перешкод ДАІ не чинить пло всій трасі з Луцька до Києва. На Житомирщині була аварія, то даївці показували як краще проїхати. щоб дістатись до Києва. Складається враження. що наш луцький страйком не знає, що робити з протестувальниками - наш люд давно переріс своїх "лідерів". Сумно це все ...і огидно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus