USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині засудженим пропонують легальну зайнятість

3 Грудня 2013 14:08
Працевлаштуванню осіб, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, сприяють на Волині.
Так, в Іваничівському районному підрозділі кримінально-виконавчої інспекції цими днями відбулася зустріч спеціалістів Іваничівського районного центру зайнятості з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Як повідомив інспектор районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції капітан внутрішньої служби Іван Прилуцький, основним напрямком роботи з такими особами є профілактика недопущення вчинення ними нових злочинів і правопорушень, а також соціально-виховна робота із ними. Одним із засобів зниження рівня злочинності є легальна зайнятість, щодо якої служба зайнятості регулярно проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу.
Спеціалісти Іваничівського районного центру зайнятості були присутні на реєстрації осіб, засуджених до покарань без позбавлення волі, котру здійснюють інспектори кримінально-виконавчої інспекції двічі на місяць. Під час зустрічі головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг Іваничівського районного центру зайнятості Віталій Назарук поінформував присутніх щодо стану ринку праці району, можливостей навчання, підвищення кваліфікації за направленням служби зайнятості, в тому числі скориставшись ваучером для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці (для осіб старше 45 років).
Особливо зацікавила присутніх можливість підтвердити свою кваліфікацію та отримати свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання, маючи набуті професійні знання, уміння і навички з однієї з робітничих професій. Також підоблікові цікавилися умовами реєстрації в службі зайнятості з метою пошуку роботи, особи без професії пройшли професійну діагностику задля визначення своїх нахилів і здібностей.
Сподіваємось, що підоблікові Іваничівського РП КВІ, скористаються отриманою під час зустрічі інформацією, яка пришвидшить процес їхнього виправлення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus