USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька влада так і недолатала «стратегічні» дороги. ФОТО

7 Вересня 2010 13:06
Масштабна реконструкція вулиць Гнідавської та Станіславського у районі ЛПЗ Луцька поки що зазнає краху: міщани й досі обминають розриті бордюри та ями на дорогах.
Міський голова Богдан Шиба пояснює: причина – у відсутності коштів. Але запевняє, що дороги таки поремонтуюють до зими.
«Ніхто не хоче без грошей робити. Я думаю, що ми їм (будівельникам, - «ВН») до кінця тижня заплатимо за виконанні роботи і наперед за завершення робіт. Аби вони їх завершили», - пояснив Шиба.
Він сказав, що причиною затримки фінансування є те, що гроші не ритмічно надходять до бюджету.
На початку літа під час прес-туру міська влада демонструвала, як іде будівництво доріг. Тоді, за словами Шиби, основна частина передбачених у бюджеті коштів – понад п’ять мільйонів гривень – мала піти на реконструкцію вулиць Гнідавської та Станіславського. Там мали відновити покриття та реконструювати тротуари.
Тоді Шиба зазначав, що «дорога дуже важлива стратегічно, бо об’єднує район ДПЗ і центр міста». Проте нині дороги мікрорайону не в найкращому стані. Наприклад, біля «Луцького підприємства електротранспорту» бордюри вириті і валяються просто на зупинці.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Макар Показати IP 7 Вересня 2010 14:11
Ну хлопці, це не діло! На всіх нарадах, у всіх газетах вже кілька останніх років пишуть, як Шиба ремонтує в Луцьку дороги. Навіть по 5-му каналі цілих 15 хвилин розказували про нові дахи і європейські дороги. Я мало не розплакався, коли диктор сказала, Що БП віддає частину зарплати для нужденних... Хай краще доведе до пуття розпочаті справи.
Олесь Показати IP 7 Вересня 2010 16:04
Люди добрі! Ну коли ( може бути ) я вже хоч щось побачу в пресі про Шибу, що б викликало позитивну реакцію в душі!!! Ну як ні публікація, то аж нудить!!! Ну як ні гадили, як ні ганьбили Кривицького, але такого срачу в місті не було!!! Все літо мі їздили по ямАх, а тепер Воно нас запевняє, що скоро все буде олл райт... Не знаю, як вас, а мене, таки, нудить...
Гоу хоум!! Показати IP 7 Вересня 2010 17:13
ВОНО - великий стратег. Якщо немає грошей, то навіщо, питається в задачі, було розпочинати ремонт на всіх вулицях відразу? Треба було хоч одну до пуття довести. Але що поробиш, не ВОНО ж їздить розбитими дорогами по стратегічних вулицях ГПЗ...
Скажена Мама Показати IP 7 Вересня 2010 18:54
І мене нудить. Але в прямому смислі, бо вагітна, тудою їжджу і там така турбулентність, що укачує просто!
Олесь до Скажена Мама Показати IP 8 Вересня 2010 09:14
Не турбуйтеся, Скажена Мама, скоро пан Шиба всі дороги нам відремонтує і буде Вам і нам повна ламінарність!!! :-)
Сергій Показати IP 7 Вересня 2010 19:53
"Ніхто не хоче без грошей робити." - мені здається це нормальним...
ОХ Показати IP 7 Вересня 2010 22:16
Ох! Скільки блох. Складається враження, що тут всі блогери, крім Сергія здвинуим пофазі. Або вагітні, їх нудить. Ви повинні б радіти, що Ви можете виправдати відсутність у Вас автомобіля, бо вид дороги у Вас викликає нудоту.
Dyssja Показати IP 7 Вересня 2010 22:55
в мене авто немає такшо стан дороги мене турбує мало, але незважаючи на це в мому районі дорогу відремонтували і це притому шо останній раз її ремонтували років 20 назад це надзвичайний плюс, але я пішохід і мені до ... дорога так от ремонтуючи дорогу розвалили майже повністю тротуар котрий розрахований на простих смертних таких як я. І тепер я змушена або лазити по болоті і кірпічах або іти по дорозі і підставляти свою ясну голову під іномарки котрі тепер просто ганяють по моїй вулиці. Ну і де справедливість?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus