USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку підприємливі школярі презентували свої уміння та захоплення на «Шоу талантів»

12 Березня 2024 22:38
У рамках проєкту «Підприємливі діти: Луцьк-Люблін» у комунальному закладі «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради» відбулося «Шоу талантів». Активні, сміливі, креативні учні 3-А класу майстерно презентували свої уміння та захоплення.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Розпочала дійство ніжна, чарівна Софія Негодюк, яка навчається в музичній школі по класу фортепіано, а також додатково займається народними танцями. Учениця зворушливо виконала пісню «Мова вітру».
Артистична та творча Анна П'явка розповіла, що займається бальними танцями з трьох років, наразі відвідує шкільний гурток танців, захоплюється гімнастикою, крім того учениця малює картини та викладає їх за допомогою алмазної мозаїки.
Допитливий та наполегливий Денис Хапалов відвідує дитячий центр «Територія розвитку», де вивчає напрям «Спідкубінг». Він здивував всіх швидкістю складання кубика Рубика, продемонструвавши дрібну моторику пальців, логіку, пам’ять, швидке мислення та візуалізацію складних спідкуберських формул.
Читати ще: Вихованці луцького дошкільного закладу продемонстрували свої здібності на «Шоу талантів»

Чарівна та творча Агата Макогон займається плаванням в Спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву, а також захоплюється ліпленням різних виробів з моделіну. Учениця зачарувала присутніх артистичним виконанням пластилінової вистави «Ходить гарбуз по городу».
Поділилась своїм захопленням створювати вироби з повітряного пластиліну чуйна та допитлива Аліна Єрмолова, яка також продемонструвала композицію «Вечірнє чаювання».
Швидкі та рухливі Артем Кирильчук і Олександр Карпік потішили майстерно виконаними вправами з набивання тенісного м'яча.
Читати ще: У рамках міжнародного проєкту у Луцьку навчають дітей навичок «підприємництва»

Мужній Олексій Кандибка займається в дитячо-юнацькій спортивній школі №2 та здивував усіх трюками бойового мистецтва капоейри і акробатики.
Сміливий Ярослав Талашко відвідує заняття у спортивному клубі «Katana» та наочно продемонстрував прийоми карате.
Спритний Матвій Свиридюк відвідує дитячо-юнацьку футбольну школу «Волинь», мріє професійно грати у футбол та потішив майстерним володінням футбольного м’яча.
Представили свою творчість та поділились баченням навколишнього світу юні художники:

Марія Яцюк
Дарина Жаловага
Нестор Негодюк
Читати ще: У Луцьку втретє стартував проєкт «Підприємливі діти: Луцьк – Люблін»

Мрійлива Дарина Рублюк на шоу представила цікаве захоплення - виготовлення настільної гри «Салон краси». Учениця змалечку полюбляла малювати, з трирічного віку ходила у приватну художню школу «Барва», наразі розвиває талант в Луцькій художній школі.
Стильну Злату Тарасюк надихає на творчість приклад тітки - модельєра одягу. Дівчинка продемонструвала власноруч розроблені моделі одягу на весну і літо.
На завершення заходу підприємливі діти усі разом виконали руханку, спеціально створену для проєкту.
Підтримував учасників проєкту на шоу Кликун–підприємець, який уважно та із захопленням спостерігав за уміннями підприємливих дітей та впевнений в перспективах реалізації талантів у майбутньому!

Нагадаємо, Луцьк став першим містом України, яке є учасником міжнародного проєкту «Підприємливі діти».

Заходи цього проєкту передбачені Програмою підтримки малого і середнього підприємництва Луцької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.

Організатори проєкту: муніципалітет міста Люблін, Луцька міська рада, Університет імені Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща), Волинський національний університет імені Лесі Українки та громадська організація «Ефект дитини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus