USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На факультеті бізнесу ЛНТУ «відрахували» студентів

28 Червня 2013 10:30
Вручення дипломів на факультеті бізнесу Луцького національного технічого університету відбулося вчора, 27 червня.

Так, дипломи урочисто вручали магістрам і спеціалістам денної та заочної форм навчання.

Доктор економічних наук, доцент, декан факультету бізнесу ЛНТУ Тарас Божидарнік привітав випускників із цією важливою подією у житті.

«Приємно, що серед вас є вже такі люди, які стали успішними підприємцями, а також ті, які неодноразово ставали переможцями різноманітних всеукраїнських конкурсів та олімпіад із навчальних дисциплін», - звернувся до присутніх на урочистостях Божидарнік.

Тоді Тарас Божидарнік зачитав накази ректора Луцького національного технічного університету Віктора Божидарніка, у якому було написано про те, що у зв’язку із закінченням навчального курсу, на підставі рішення екзаменаційної комісії, необхідно відрахувати з університету студентів та видати спеціалістам і магістрам відповідні документи.

Щоправда, слово «відрахувати», замість смутку у випускників викликало сміх.

Дипломи вручав ректор вузу Віктор Божидарнік.

До слова, цьогоріч із факультету бізнесу ЛНТУ випустилися 23 магістри денної та 20 магістрів заочної форм навчання, а також 27 спеціалістів денної форми навчання та 64 - заочної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 28 Червня 2013 11:34
Нові безробітні, торгівці для "варшавки" або поїдуть дупи мити до Італії.
Дзідзьо до дідо Показати IP 28 Червня 2013 13:47
Краще в Італії "дупи мити",як ти кажеш ти пишеш, ніж тут з таким бидлом,як ти жити!!! Добре, що ти не безробітний та не працюєш закордоном! Настане і твій час..., почекай,почекай...
111 до дідо Показати IP 29 Червня 2013 21:04
Незалежно від того де ти вчився, в Луцьку чи Києві, потрібно мати голову на плечах, здоровий азарт ну і не бути вовком в ставленні до людей, і тоді навіть без диплому ти станеш успішною людиною. Випускникам хочу побажати впевненості, удачі, і сміливості ступити крок в власне майбутнє. На заздрість усім скептикам і занудам
Ольга Показати IP 28 Червня 2013 12:20
А якість тієї освіти яка?
БізОн до Ольга Показати IP 28 Червня 2013 19:23
Якщо це питання так тривожить, то потрібно перевірити на собі, або через себе.
Корінний лучанин до Ольга Показати IP 29 Червня 2013 10:24
Як Ви приміром, оцінюєте якість ОСВІТИ,по яким КРИТЕРІЯМ ? Престиж ВУЗу оціюють по затребуваності роботодавцями спеціалістів для тієї чи іншої галузі виробництва чи наукової діяльності! За світовими рейтингами навіть відомі російські вузи, такі як МГУ на на перших місцях, а десь позаду у сотні. ОСЬ ПРОСТО ПОЦІКАВТЕСЬ ЦИМ ЯВИЩЕМ для себе. ЦЕ ЦІКАВО! ТУТ Є БАГАТО ПРОБЛЕМ ДЛЯ НАШОЇ НАУКИ ТА ОСВІТИ ! Тут і ЗНО впливає. А ВЧИТИСЬ ТРЕБА ВСІМ, МОЛОДІ ОСОБЛИВО! В ПОДАЛЬШОМУ ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ОСОБИСТОСТІ ! А дурні коменти не треба звертати увагу, це вже такий у авторів IQ.
Корінному лучанинові до Корінний лучанин Показати IP 29 Червня 2013 17:45
"Якість тієї освіти" - це скоріше було риторичне запитання. Тобто питання для роздумів. Кожен вуз має певну репутацію, політех - зокрема(інша справа - яка та репутація?). Так, є міжнародні критерії визначення якості, престижності того чи іншого вузу. Не про те мова. Випускники - потенційні безробітні. Ось у чому проблема!
Відповідь К. лучанина до Корінному лучанинові Показати IP 29 Червня 2013 23:21
Звичайно проблема є, та ще й яка!!! Держзамовлень мало на таку кількість випускників і в найближчому часі їх різкого збільшення не буде. Тут вже кожен сам мусить "пробивати" собі дорогу в житті.Прикро, але для молоді в нашій державі нічого не робиться ! Одна говорильня!Такий собі "ланцюг": школа - вуз - працевлаштування у нас не замкнений. Якщо серйозних мір не приймуть на державному рівні, то це буде КАТАСТРОФА для України! Я так вважаю, що це повинно бути відображено в НОВІЙ КОНСТИТУЦІЇ !
ViNaPa Показати IP 29 Червня 2013 15:17
як це не прикро звучить, але Дідо в чомусь правий(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus