USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Біткоїни та приготування смаколиків: у ЛНТУ обрали найкрасивіших «бізнесменів». Фото

13 Березня 2018 22:32
Містером та міс факультету бізнесу Луцького національного технічного університету стали Андрій Бартошук та Олена Соловенюк.

Конкурс Містер та Міс факультету бізнесу ЛНТУ - 2018 відбувся 13 березня в Палаці культури.

Темою конкурсу обрали «Полювання за красою та розумом», тож феєричне дійство змусило глядачів поринути в мальовничу гангстерську атмосферу. Кожний з учасників ретельно готувався, вживався в роль та витратив багато дорогоцінного часу.

Так, дійство розпочалося з «Візитки», під час якої учасники почергово виходили на сцену та знайомилися з журі та глядачами.
Опісля цього кожен учасник продемонстрував відео-представлення. До слова, учасники вдало використовували тему біткоїнів, піджартовуючи над тим, що недавно в університеті виявили ферму криптовалюти.
Згодом учасники демонстрували свої інтелектуальні здібності, відповідаючи на каверзні питання, зокрема про те, що таке бартер, який каблук найгостріший, до того ж учасники розгадували логічні загадки.
На конкурсі талантів хлопці та дівчата танцювали співали, показували фотографії, грали на музичних інструментах та навіть готували різні смаколики, пригощаючи членів журі.
Дефіле стало фінальним конкурсом, тож після нього розпочалася церемонія вручення титулів учасникам.
Як зазначив ректор ЛНТУ Петро Савчук, факультет бізнесу вчергове показує не просто тренд в університеті, а й приклад, як потрібно проводити заходи, адже факультет бізнесу – це круто.
Відтак, містером та міс глядацьких симпатій стали Юрій Черняк та Ганна Савієвська, також вони отримали титули віце-містер та віце-міс.

Головними ж переможцями конкурсу стали Олена Соловенюк та Андрій Бартошук, які стали міс та містером факультету бізнесу ЛНТУ відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дядя Показати IP 14 Березня 2018 02:59
Хлопці на чебурашку схожі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus