USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На гральних картах зобразили замок Любарта. ФОТО

28 Жовтня 2010 12:02
У Львові видали колоду гральних карт «Стародавні карти Королівства Руського», серед яких є карти із зображенням луцького замку Любарта.
Проект-менеджер дизайн-студії «Бамбук» Дмитро Барчишак розповів, що на ідею створення таких карт вплинула історія країни, в якій ми живемо, її культура.
«Ми намагаємося дістати те, про що люди забувають, або ж просто не мають доступу до такої інформації. Ми працюємо з істориками та людьми, які займаються дослідженнями в певній галузі, тому намагаємося наблизити наш продукт до найбільш достовірного вигляду», - сказав Барчишак.
На картах зображено 12 історичних постатей, визначні пам’ятки історії та культури України, серед яких є і замок Любарта.
Як зауважив голова Волинської асоціації колекціонерів «Паритет» Анатолій Сєрков, такі карти мають велику цінність насамперед для колекціонерів, адже виконані дуже якісно, гарно та оригінально.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саша Показати IP 28 Жовтня 2010 17:31
Класно! А де купити можна?
Сергій до Саша Показати IP 29 Жовтня 2010 16:20
придбати з доставкою по Україні, можна в OnlineShopM . com http://onlineshopm.com/starodavni-karti-korolivstva-rus-kogo-1.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus