USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На «Луцьккондитері» нарікають на невідшкодування ПДВ, але на суди не ходять?

27 Квітня 2010 17:06
Сума заборгованості із заробітної плати на підприємстві «Луцьккондитер» становить 400 тисяч гривень.

Про це сьогодні на засіданні Луцького прес-клубу реформ повідомила заступник начальника обласного управління праці, соціальних та чорнобильських питань Волинської ОДА Ольга Ніколайчук.

Підприємство «Луцьккондитер» в кінці минулого року перевели з економічно активних підприємств до категорії банкрутів, проти його керівника прокуратурою області порушено кримінальну справу.

«Зі слів керівництва підприємства «Луцьккондитер» однією з причин заборгованості є невідшкодування ПДВ в розмірі 1 мільйону гривень та проблеми зі збутом», - прокоментувала Ольга Ніколайчук.

Водночас за повідомленням заступника прокурора області Василя Куренди частково невиплата заробітної плати відбувається і з особистих мотивів виконуючого обов’язки керівника підприємства Світлани Вох.

Два тижні тому ВАТ «Волиньгаз» відключив підприємство від газопостачання за несплату. Їх борг склав більше 400 тисяч гривень.

А з фірмового магазину «Конд&Дитер» на вулиці Винниченка вивезли усі меблі та зняли вивіску.

Юристи соціальної програми «Народний адвокат», які допомагали деяким працівникам підприємства домогтися виплати заробітної плати та поновлення на роботі через незаконне звільнення, кажуть, що керівництво підприємства та власники у суді не з’являються.

На засідання, зі слів юристів, приходить лише їх адвокат. До того ж це вже другий адвокат, який представляє інтереси компанії. Попереднього, буцімто звільнили через те, що він відмовився представляти інтереси підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
++ Показати IP 27 Квітня 2010 18:08
Любила і досі люблю ці смачнющі тістечка, торти та цукерки!Аж жаль. до сліз. РОЗГРАБУВАЛИ!
Ласковая Показати IP 28 Квітня 2010 11:30
Дійсно дуже шкода, що таке відбувається
Аноним Показати IP 4 Серпня 2010 00:48
Никогда не поверю в этот бред,Свету Вох лично знаю,все это бред про нее.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus