USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Луцькводоканалі» безплатно лікуватимуть зуби

8 Лютого 2010 18:42
На виробничій базі комунального підприємства «Луцькводоканал» відкрито оздоровчий комплекс. До послуг працівників - стоматологічний і фізіотерапевтичний кабінети, обладнані сучасною медичною апаратурою.
Необхідність такого оздоровчого комплексу  викликана насамперед турботою про людей, адже їм доводиться працювати у важких умовах.
Як розповів директор підприємства «Луцькводоканал» Іван Корчук, сучасний оздоровчий комплекс вдалося обладнати власними силами та коштами підприємства. Вартість реставраційних робіт – близько 100 тисяч гривень.
«Для того, щоб підприємство працювало на повну силу і якісно надавало послуги лучанам, потрібно створювати для людей усі необхідні умови», - зазначив на урочистому відкритті комплексу міський голова Богдан Шиба.
Відтепер на «Луцькводоканалі, де працює 615 людей, робітники зможуть безкоштовно отримати медичну допомогу, зокрема лікаря-стоматолога, - інформує ІАЦ \"Луцьк\".
Кабінет обладнано сучасною апаратурою та забезпечено необхідними медичними препаратами. Також в оздоровчому комплексі діє фізіотерапевтичний кабінет, де можна провести УВЧ, СВЧ-терапію, лазеротерапію, інші процедури. Директор підприємства пообіцяв у перспективі запросити також лікаря-терапевта.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
злата Показати IP 8 Лютого 2010 22:15
і ,як завжди,всі витрати на утримання забаганок закладуть в ціну на воду,платити будуть лучани зі своїх гаманців...
Вікінг Показати IP 8 Лютого 2010 22:18
У нас так часто труби проривають у Луцьку, що працівникам водоканалу, мабуть, все частіше почали вибивати зуби. Тож керівництво подбало про своїх працівників: тепер вони матимуть чим їсти, а лучани матимуть що вибивати.
Обана Показати IP 8 Лютого 2010 23:44
Вікінг,злата ви мабуть люди богаті і юмор Ваш не бідний! А турбота про людей у Луцькій громаді стоїть на першому місті і це і про вас. А те що з трубами є питання, так це тому, що ви незаплатили за водокористування. А без грошей ні туди ні сюди, як і без води. То ви хоч воду пьете і їсте, а працівники комунальних служб тільки водою з крану і багаті. Вам життя забезпечують, а ви не платите.
Хохма Показати IP 9 Лютого 2010 01:04
to Вікінг_РЕСПЕКТ
злата Показати IP 15 Лютого 2010 11:06
Обама,ім'я у вас прогресивне,а мислення совкове.Слова мої -не гумор,а дійсність,що по факту робиться у водоканалі.Подивіться,які куплені насоси (тут же на сайті ВН) для підприємства,а вони мають технічні параметри для використання у приватних будинках,а це суми до 1 млн.грн.І все це за рахунок підвищення цін на воду та водовідведення.Люди ми не багаті і по "счетам платим исправно".Всем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus