USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На «Варшавці» готуються до мітингу. ФОТО. ВІДЕО

20 Березня 2013 10:37
Консенсусу між Волинською облспоживспілкою та підприємцями ринку «Завокзальний» наразі не досягнули. Вже постало питання про те, що облспоживспілка може втратити право на оренду ринку. Підприємці ринку, які конфліктують готові у разі необхідності вийти на мітинг, а депутати - захищати їхні права у правоохоронних органах, - інформує інтернет-видання Під прицілом.

Так, підприємець Алла Сівак, яка взялася представляти громаду працівників ринку зазначила, що у підприємців уже є адвокат. Він порекомендував наполягати на зміні деяких пунктів умов договору оренди площ на ринку під кіоски.

За її словами, у разі необхідності підприємці вийдуть на мітинг, щоб захистити свої права.

На зустріч також прийшли члени тимчасової депутатської комісії, яка розбирається у конфліктній ситуації. За словами Богдана Шиби, якщо облспоживспілка не представить погоджений з усіма відповідними структурами проект функціонування території ринку, то комісія звернеться до правоохоронних органів.

Депутат зазначив, що такий документ має бути і він має регулювати правові відносини між підприємцями та облспоживспілкою.

«Такий проект має бути як офіційний документ, де нанесені всі кіоски та правостосунки. Такий проект можливо є, але він захований у надрах облспоживспілки. Якщо вони його не представлять, то ми будемо офіційно подання робити до правоохоронних органів про притягнення до відповідальності», - заявив Шиба.

Нагадаємо, нещодавно понад дві сотні підприємців із Завокзального ринку підписалися під зверненням до прокуратури Волині, звинувачуючи облспоживспілку у свавіллі.

Так, вони закидають спілці збір «благодійних» внески на реконструкцію ринку, про використання яких ніхто не звітується, самовільне зменшення площ торгових контейнерів, шантаж та погрози розірвати орендні угоди.

Для того щоб розібратися у конфлікті, депутати утворили спеціальну тимчасову контрольну комісію.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Я Показати IP 20 Березня 2013 10:44
А що тут Бондарук робить?? хай поверне кредити, які брав в Західінкомбанку,а тепер відхрещується!! глибоко непорядна людина, в принципі як і всі наші "представники народу" ... хто ще на того Шибу дивиться, слухає і вірить? ...жах
Лучанин Показати IP 20 Березня 2013 11:34
Але ж морда на третьому фото зверху. Це хто?
Ю Показати IP 20 Березня 2013 11:38
Згідна на всі 100
Лучанка Показати IP 20 Березня 2013 12:00
За Шиби ще хоч був трохи порядок, і щось трохи виконувалось
555 Показати IP 20 Березня 2013 13:01
Шиба майже як Ленін.
лучанці Показати IP 20 Березня 2013 13:30
пані .а про який саме порядок при Шибі ви кажете - якби він побув мером ще хоч 1 раз то міста не було б взагалі . Часу пройшло небагато память ще є
осбб Показати IP 20 Березня 2013 16:06
А хто з депутатів більше працює за Бондарука? Молодий,енергійний - дійсно намагається вирішити проблему-ніякі паскудні слова до нього не пристануть.Це пише особа,яка або завидує,або домагалась від вас незаконного рішення
підприємець Показати IP 20 Березня 2013 18:21
Якщо цікаво чого тут Бондарук Роман то відповідь відома- це його наступний проект рейдерського захоплення але вже ринку Кому цікаво почитайте про його рейдерські захоплення офісу і активів підприємства Промбуд ,Голобського РТП Рожищенської птахофабрики та частини Волинської обласної друкарні на сайті volyntimes wordpress.com/taq/роман-бондарук Підприємці подумайте кого Ви слухаєте
Рома Показати IP 20 Березня 2013 20:08
Я взагалі "ЗА" те, щоб закрити той базар під три чорти. Сотні контейнерів, і скрізь одне і теж низькоякісне китайське шмаття, яке перепродується з 10-кратною накруткою. Набагато вигідніше з'їздити у Львів або Рівне, і там скупитися в нормальних брендових магазинах, де речі дешевші і якісніші. Але поки є монополія базару, нормальних брендових речей за адекватними цінами в Луцьку нам не бачити. Їх просто не пустять до нас. На жаль.
підприємець Показати IP 20 Березня 2013 22:57
де ж ваша осбб чесність і порядність чому не надрукували мій коментар і правду про Бондарука хто він є насправді як він рейдерськими захватами привласнив підприємства а тепер хоче ще ринок
лучанка Показати IP 21 Березня 2013 12:57
Шиба подивись за собою скільки ти накоїв лиха для людей Турійського району.міста Луцька -набрав кредитів отримав відкати і це попелище залишив Романюку Ти здійснив найтяжчий гріх перед богом та людьми ти забрав життя 4 людей подумай які страждання перенесли їхні батьки скористався мерством і проліз в депутати.Тобі не місце серед мирян заховайся в монастир і молись за спасіння своєї душі.Мер..та.
лучанка Показати IP 21 Березня 2013 12:57
Шиба подивись за собою скільки ти накоїв лиха для людей Турійського району.міста Луцька -набрав кредитів отримав відкати і це попелище залишив Романюку Ти здійснив найтяжчий гріх перед богом та людьми ти забрав життя 4 людей подумай які страждання перенесли їхні батьки скористався мерством і проліз в депутати.Тобі не місце серед мирян заховайся в монастир і молись за спасіння своєї душі.Мер..та.
Лучанка до лучанка Показати IP 22 Березня 2013 09:49
Аха ха)))Це хто писав?))) Романюк чи міськ рада вся гуртом?))) Посміялася хоча б))) Н да, оце да! Вам якраз таки всім не те,що у монастир,Вам треба в тюрму,отам Вам місце, а Шибу не чіпайте,під свої носики гляньте, такого в місті не було за час даної людини!!! Романюк... але ви всі з ним на пару...такі ж!!!Ще совість є Бога згадувати, ти диви які комментатори ... Н да..!!! Дивує все дедалі більше цей Ваш СИСТЕМАТИЧНИЙ "СЛОВЕСНИЙ ПОНОС"!!! Але цей коммент не надрукують, бо ж правду навіщо друкувати???
Покупець Показати IP 21 Березня 2013 13:02
Ото вже бідні підприємці-базарники. Ті що мають точки в тому прохідному критому раді ще мають точки і на рештій території базару. І мають іномарки-машини хороші і відпочивають на границею, і хати з великогабаритними квартирами з євроремонтами мають. Це про власників тих точок. Що бідіні, то бідні. І щось їм ще бракує. хай краще скажуть яка накрутка на взутті. Коли воно у сезон вартує зимове взуття 750-850 грн, а тепер за 600 гривень віддають. Значить можна і ще скинути і нічого собі невтратити. Значить мають.
дай до Покупець Показати IP 26 Березня 2013 19:47
дай своїх грошей друже,а до наших не лізь.хоч де ти їх маєш,мічтатель..попробуй сам переходь від теоріїї до практики..лєнєнів розвелось.чи косите під дурників,стрєлкі з теми скінути.шиби,козюри.стаття про друге.
Стерх Показати IP 21 Березня 2013 14:49
Споживспилка-рудимент совка,гнать их поганой метлой с рынков.Такая масса людей способна загнать под плинтус всяких там горгутов и иже с ними.
Стерх Показати IP 21 Березня 2013 14:56
Даже так. И сколько стоит удалить коментарий против споживспилки?
споживач Показати IP 21 Березня 2013 21:38
З недавніх пір на "варшавку" і в "ювант" ні ногою. Дурна була, що стільки років переплачувала. Там шалені ціни! Тепер кілька разів на рік буваю в Києві, купую в "Скаймолі" речі за значно доступнішими цінами. І вибір ширший. Не переплачуймо наші гроші.
лучани Показати IP 22 Березня 2013 09:17
Взагалі прикрити треба цю клоаку.Антисанітарія,кража податків та торгівля краденим та корупція. Будок наставили, а з міських доріг зробили стоянку,лучани не можуть проїхати біля Варшавки.
добрий день до лучани Показати IP 26 Березня 2013 19:09
то ти гогут?чи інженер?.мало по60гр.м.кв. асфальту здавати.прапагандісти.хоч такий договір оренди всунути щоб рабами були.на лохів ахоту відкрили?2.500 тисяч рабів тільки на варшавці.пріятно..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus