USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині - нова каналізаційно-насосна станція

21 Травня 2013 11:05
Нову каналізаційно-насосну станцію встановили у Ковелі на вулиці Князя Романа.

Про це пише ПроКовель.

На відкритті станції були присутні представники міської влади, зокрема, міський голова Ковеля Олег Кіндер, секретар міської ради Михайло Гетьман, перший заступник міського голови Анатолій Трофимук, заступник міського голови Геннадій Сорока, начальник відділу комунального господарства Олександр Балак, а також начальник УВКГ «Ковельводоканал» Юрій Рибачок. Вони поспілкувалися з мешканцями вулиці, поінформували про виконані роботи, пояснили, що робити далі, аби кожен будинок мав можливість приєднатися до каналізаційно-насосної станції.

Міський голова Олег Кіндер наголосив, що міська влада зробила усе від неї залежне, аби ковельчани мали комфортні умови проживання. Робочий проект «Будівництво господарсько-фекальної каналізації (влаштування водовідведення житлових будинків) по вулиці Князя Романа у Ковелі Волинської області», розроблений проектним інститутом «Ковелькомунпроект» у 2008 році за кошти мешканців вулиці.

Кошторисна вартість об’єкта становить 409,807 тисячі гривень. У проект входило будівництво зливового колектора протяжністю 516 погонних метрів із труб діаметром 200 міліметрів, напірний колектор діаметром 110 міліметрів протяжністю 536 погонних метрів та будівництво каналізаційної насосної станції, кошторисною вартістю 205 тисяч гривень.

Будівництво каналізаційної системи проводили як за кошти мешканців вулиці (проект, придбання матеріалів), так і за кошти із міського бюджету (придбання КНС і оплата за виконані роботи).

Очільник міста також повідомив, що наступного року на вулиці Князя Романа планують зробити асфальтне покриття, адже досі воно є ґрунтовим. Але для цього усі мешканці мають провести відповідні інженерні мережі до своїх помешкань, аби не руйнувати дорогу у майбутньому.

Начальник УВКГ Юрій Рибачок зауважив, що уже можна розпочинати роботи з підведення комунікацій від КНС до будинків. Працівники водоканалу надаватимуть необхідну допомогу.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus