USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині діти знімають ролики про рятувальників. ФОТО

26 Листопада 2013 09:37
Волинські діти присвятили професії рятувальника свої мистецькі твори. Так, у будинку школяра селища Стара Вижівка підбили підсумки районного конкурсу «Рятувальники очима дітей». Важливу увагу у своїй діяльності позашкільні установи приділяють співпраці з іншими організаціями та службами, представниками різних професій. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Конкурс проводився з метою навчання і пропаганди правил пожежної безпеки та основ безпеки життєдіяльності серед учнівської молоді, різностороннього розвитку дітей, розкриття у них художніх, образотворчих та інших здібностей, популяризації серед юнацтва професії пожежника-рятувальника. Власне про неї розповів присутній на святі начальник пожежно-рятувальної частини № 16 УДСНС України у Волинській області Сергій Омельянюк. Сергій Іванович розповів про завдання, які стоять перед рятувальниками, важливості виконання кожного із них.

Для участі у конкурсі були представлені понад 30 робіт у таких видах мистецтва, як малюнок, бісероплетіння, аплікація, паперопластика, плетіння з соломки та літературна творчість. Відповідно їх переможців визначали у різних номінаціях. Зокрема, у номінації «Малюнок» перше місце посіла вихованка студії образотворчого мистецтва Аліна Балачук, «Плакат» – Вікторія Барчук (гурток «Юні екологи»), «Літературна творчість» – Анна Зинюк (гурток «Словограй»), «Відеоролик» – Мирослава Романюк (гурток «Фотоаматор»), «М’яка іграшка» – Олександра Бурда (гурток «Моделювання іграшок-сувенірів»), «Виріб» – Дарія Гапонюк (гурток «Тістопластика»), «Модель пожежно-рятувальної техніки» – Тетяна Старчук (гурток «Художня обробка дерева»).

Голова Старовижівської райдержадміністрації Володимир Семенюк нагородив призерів і всіх учасників конкурсу. У своєму вітальному слові Володимир Іванович відзначив старання дітей, їх художню фантазію та здібності, побажав, щоб вони успішно розвивали свої вміння, піднімалися з часом на сцени дедалі вищого рівня.

Вдало і змістовно доповнили свято демонстрація відеороликів, створених гуртківцями будинку школяра, виступи учасників художньої самодіяльності, котрі відпрацьовують свої здібності на заняттях вокальної студії.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus