USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині цінують сільський гумор. ФОТО

9 Червня 2013 11:30
Переможцем фіналу 5-ого сезону Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» стала команда з Львівської області – «Перша сільська збірна». Уже вкотре сільський гумор на теренах Волині здобуває першість та прихильність поціновувачів гумору.

Захід відбувся у Палаці культури Луцька 8 червня.

Усього за перемогу в цьому сезоні змагалося 5 українських команд: львівські «Коліжанки», «Без понтоff» з Чернівців, Збірна Західної України «ЧистоГон», «Отдихаєм вмєстє» із Хмельницького та «Перша сільська збірна».

Долю КВНщиків вирішували журі: ведуча радіо СІД FM Вікторія Жуковська, дебютант журі, генеральний директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха, друг КВН, депутат облради від Партії Регіонів Олег Батюк, шоумен, ведучий телепрограми «Ранок Нової Волині» Михайло Кузьмич, лідер гурту Флайzzzа Андрій Тимчук.





Команди у фіналі жартували у чотирьох конкурсах: візитка, розминка, капітанський конкурс та музичне домашнє завдання.

Майже три години поспіль лучани плескали гумористам, викрикували «браво!» та голосно сміялися. Не дивно, адже кожен фіналіст, кажуть гості, – достойний перемоги.























Однак, вердикт журі був беззаперечним:

1 – «Перша сільська збірна» - 5.0 + 6.0+ 4,0 + 6.0 = 21.0
2 – «Отдихаєм вмєстє» - 5.0 + 4.4 + 3.4 + 6.0 = 18.8
3 – «Коліжанки» - 4.6 + 5.2 + 3.0 + 5.8 = 18.6
3 – «ЧистоГон» - 4.6 + 5.2 + 3.4 + 5.4 = 18.6
4 – «Без понтов» - 3.6 + 3.8 + 2.8 +4.2 = 14.4




Команда, яка отримала за усі конкурси максимальну кількість балів, команда, яка виграла другий півфінал Всеукраїнської ліги «Волинь» КВН та перемогла у третій чвертьфінальній грі Ліги КВН «Волинь», команда, яка налічує лише одного гравця - Тараса Стадницького, − це «Перша сільська збірна».

Наприкінці гри до вітального слова приєдналися усі члени журі.

Генеральний директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха зазначив, що телебачення, Петросян, Задорнов уже набридає.
«І на тому фоні сьогодні чудових 5 команд, прекрасний вечір, розумні, інтелектуальні люди. Тарас – супер», − додав Чорнуха.

Своєю чергою, Олег Батюк зазначив, що Тарас із «Першої сільської збірної» - «просто the best».

Ведуча радіо СІД FM Вікторія Жуковська привітала колегу Сергія Ткачука із народженням сина, а також подякувала командам, що завітали на фінал до Луцька.

«Насправді, що дякувати і виявляти респект. Насправді, дуже круто! Всі і очікували, що фінал буде ось таким. Хтось казав, що тут іде змагання за друге місце, хтось казав, що не треба навіть прогнозів робити, бо це абсолютно непередбачувано», − каже Вікторія Жуковська.

На думку лідера гурту Флайzzzа Андрій Тимчук, вечір вийшов фантастичним.

«Ви самі помічаєте, що зал приходить на вас. Я хотів би, щоб ви трималися разом і робили ці дива із цим залом. Будь-яка людина, присутня в цьому залі, не плескає стільки в нормі», − додав Андрій Тимчук.

Шоумен, ведучий телепрограми «Ранок Нової Волині» Михайло Кузьмич розповів, що знає, хто у нього буде ведучим на весіллі.

«Коли сьогодні у мене на ефірі разом з Іванкою був Юрій та Максим (прим. «ЧистоГон») у прямому ефірі, вони жартували, говорили, що буде боротьба за друге місце, але я не думав, що буде саме так. Дякую Тарас», − додав Михайло Кузьмич.

Голова Волинської асоціації КВН Валерій Пельц привітав КВНщиків та зазначив, що вперше за 5 років був на сцені в мініатюрі якоїсь команди.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хтось Показати IP 9 Червня 2013 18:04
файно було)) Тарас the best)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus