USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перша сільська збірна «переграла» у КВН 6 міських команд. ВІДЕО

23 Квітня 2013 10:30
«Перша сільська збірна», в якій лише один учасник Тарас, без шансів для інших 6 команд, виграла другий півфінал Всеукраїнської ліги «Волинь» КВН, що відбувся у палаці учнівської молоді в Луцьку 21 квітня.

Сім команд взяло участь у боротьбі за право участі у фіналі: «Перша сільська збірна» Львів, «Коліжанки» Львів, «Т.Б.П.Ч.» Рівне, «Вікенд» Тернопіль, «Збірна КНТЕУ» Київ, «Ікра» Луцьк і минулорічний переможець ліги «Волинь» Збірна Західної України «ЧистоГон».

Першими на сцену посмішити публіку вийшла команда з Києва «Збірна КНТЕУ». Оскільки киянам було найважче, адже публіку доводилося «розігрівати» їм, то їх «візитку» можна назвати досить вдалою. Єдине, що додало мінусу столичним хлопцям, це те, що вони виступали російською у «западенській» компанії.
Загалом же перший конкурс був найвдалішим для всіх учасників. Деякі команди після «візитки» взагалі майже нічим не запам’яталися. Особливо це стосується «Ікри» та «Т.Б.П.Ч.».

Натомість тернопільський «Вікенд» та «ЧистоГон» ще добряче повеселив глядачів своїми жартами. Утім, якщо хлопці за «файного» міста явно недотягнули до фіналу, то минулорічні чемпіони десь на досвіді, а десь на симпатіях суддів отримали свої бали.

Колоритною командою постала «Коліжанки», попри цілком жіночу назву, для одного чоловіка – Назара там місце знайшлося. До слова, львів’янки жартували здебільшого на жінками, демонструючи усю багатосторонність алогічної поведінки жінок.

Беззаперечний лідер півфіналу – «Перша сільська збірна» в особі єдиного її учасника Тараса, буквально «порвала» зал. Він самотужки виграв розминку в інших шести команд. Якщо до всіх конкурсів можна ще було заздалегідь підготуватися, то цей конкурс продемонстрував справжню кмітливість і гострий язик Тараса.

У підсумку 7-ме місце посіли господарі «Ікра», 6-те -сусіди з Рівного «Т.Б.П.Ч», 5-те - тернопільський «Вікенд», 4-те - київський «Збірна КНТЕУ». Збірна Західної України «ЧистоГон» стала третьою, «Коліжанки» - другі, а беззаперечне перше місце - у «Першої сільської збірної».

Таким чином перших три місця цього півфіналу та другі першої гри, а це чернівецька «Без Понтів» та хмельницька «Отдихаєм вмєстє».

Фінал Всеукраїнської ліги «Волинь» КВН відбудеться 1-ого червня.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дівчина Показати IP 23 Квітня 2013 19:25
Чувак цей кльовий! Який виграв) Йому браво!
Яна Показати IP 26 Квітня 2013 20:21
Дістало,що постійно тягнуть Чистогон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus