USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вчили, що робити у випадку терору

24 Квітня 2013 18:46
Командно-штабні антитерористичні навчання відбулися на Волині.

Про це інформує прес-служба СБУ.

Так, командно-штабні антитерористичні навчання щодо ймовірного терористичного посягання на об’єкті – Володимир-Волинській міській раді, відбулися сьогодні, 24 квітня, в управлінні СБУ у Волинській області.

У навчаннях взяли участь керівники регіональних управлінь СБ України, МВС України, Держаної служби з надзвичайних ситуацій, Пенітенціарної служби, представники ВВ МВС України, обласного військового комісаріату та органів місцевої влади і управління.

Також із врахуванням специфіки розташування регіону до навчань залучалися співробітники лінійного відділу внутрішніх справ УМВСУ на Львівській залізниці та військовослужбовці Луцького та Львівського прикордонних загонів.

Посадові особи вказаних структур відпрацьовували шляхи та тактику запобігання і припинення можливого терористичного посягання на важливому державному об’єкті.

Навчання дозволили підвищити ступінь готовності особового складу спецпідрозділів різної відомчої належності до виконання покладених на них завдань, відпрацювати координацію заходів щодо протидії терористичним проявам у регіоні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus