USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На вибори луцькі тролейбуси і маршрутки їздитимуть частіше і довше

2 Лютого 2010 09:50
У день другого туру виборів Президента, 7 лютого, міський громадський транспорт Луцька виїде на маршрути о пів на шосту ранку. Ранковий підйом організують для того, щоб члени ДВК і городяни могли вчасно дістатися до виборчих дільниць.
Міський голова Богдан Шиба під час сьогоднішньої оперативної наради сказав, що посилена робота громадського транспорту у місті очікується і близько 20-ї години в день виборів. Контроль за покращеним рухом транспорту він доручив своєму заступнику Петру Гоцалюку.
Також мер наказав заступнику Миколі Іванюку попередньо перевірити матеріально-технічне забезпечення луцьких дільничних виборчих комісій.
«Потрібно передбачити всі можливі події. Слід уникнути принципових непорозумінь», - сказав Богдан Шиба.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kozak Oleg Показати IP 2 Лютого 2010 12:01
Мені цікаво - як вони зможуть їздити частіше - якщо на маршрути і так випускають майже всі одиниці транспорту які є на балансі ЛПЕ як і тролейбуси так і автобуси. А ті, що і залишаються в ДЕПО, то більшість із них або вже поломані, або побиті - особливо 15-ки, які цієї зими дуже часто попадали в ДТП. Ну зроблять замість того, як деколи чекаєш тролейбус більше 20 хв., ато і пів години, зроблять що вони будуть їздити через 15-25хв. - це н значне покращення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus