USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

На в’їздах у Луцьк встановлять знаки Євросоюзу

25 Листопада 2013 14:43
Депутати Луцької міської ради прийняли рішення щодо встановлення знаків Євросоюзу при в’їзді до міста.

Про це стало відомо під час постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Як зазначив заступник міського голови Тарас Яковлєв, кошти на встановлення в бюджеті знайти можна, мовляв, це не є глобальною проблемою.

Так, депутати одноголосно проголосували за те, щоб доручити департаменту житлово-комунанального господарства Луцької міської ради до 28 листопада встановити таблички у вигляді прапорів Європейського союзу на всіх в’їздах у місто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2013 14:51
"кошти на встановлення в бюджеті знайти можна, мовляв, це не є глобальною проблемою" - а відновити дорожні знаки та відремонтувати світлофори щоб з вигляду Луцьк хоч чимось нагадував європейське місто не можна? А юридично Євросоюз дозволяє це зробити, адже Луцьк не знаходиться територіально в Євросоюзі. На штрафи теж кошти потім можна буде знайти? На базарах втридорога деруть, ні копійки ні уступлять, а на майдан гроші знаходять. В Євросоюзі такого б не стерпіли. Може спочатку змінити позу "йога" на позу звичайної людини - встати на ноги, а потім випендрюватися?
Луцьк - за ЄС ! до Лучанин Показати IP 25 Листопада 2013 15:28
та скільки там коштів піде ?...тут у вас більше істерики...
100% Показати IP 25 Листопада 2013 15:32
я за ЄС, але з єропейськими дорогами, європейськими дитячими площадками, європейськими зарплатами, європейськими дворами, під"їздами, ліфтами, освітленням, комунальними послугами. Збудуйте Європу в Україні, щоб не стидно сидіти поряд з німцями, англійцями, швейцарцями, голландцями, французами. Щоб ми так само могли гордо і з повним правом заявити - Я ЄВРОПЕЄЦЬ. Психологія натовпу вбиває здоровий глузд. Ідіть приберіть після себе, навчіть дітей не ламати дитячі гойдалки і не кидати сміття в парку. Ось наша дорога до Євросоюзу, а не витоптування бруківки на майданах і забруднювання викидами автопробігів повітря. Задихнемося у власному лайні скоро і не буде кому йти в Європу.
Geotomik Показати IP 25 Листопада 2013 16:31
На*уЯ!?!? Идиоты!
григорій Показати IP 25 Листопада 2013 16:41
Невже від того зміниться якість доріг, запрацює економіка, будуватиметься житло, зростуть врожаї і наших дітей перестануть годувати незнати чим? Це просто дурниці, на які витратяться гроші, з яких ще половину вкрадуть чиновники.
123 Показати IP 25 Листопада 2013 17:16
повністю згідна з григорієм!!!!!!
екпк Показати IP 25 Листопада 2013 18:21
Да що б міст на ГПЗ зробити то грошей нема вже півтора місяця як розрили і кинули хоч повбивайтеся люди вже і сніг піщов а їм все знаки треба ставити ур.ди!!!!
Вітько Показати IP 25 Листопада 2013 19:25
А ще на виїзді треба щось встановити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus