USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На зустрічі з Литвином волинян пригощали горілкою та ковбасою

14 Січня 2010 14:39
Сьогодні мешканців обласного центру та гостей міста із старим Новим роком вітав кандидат на посаду Президента, лідер Народної партії України Володимир Литвин.
 
Його візит до обласного центру Волині був коротким. Спочатку Володимир Литвин опівдні послухав колядки і щедрівки, привітав лучан зі святом і поїхав на місцеве телебачення давати інтерв’ю.
 
Зі своїми прихильниками Литвин зустрівся на Театральному майдані. Литвина зустріли народними піснями близько 100 людей. Відповідний антураж створювали палатки і прапори жовтого партійного кольору.
 
Претендент на пост глави держави спілкувався із прихильниками не зі сцени, а просто серед натовпу. Також людей пригощали горілкою та ковбасою.
 
Журналістам Володимир Литвин пояснив, що Луцьк став місцем для святкування старого Нового року, через те, що він поліщук. «І цим все сказано», - підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus