USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Навіщо у Ковель приїхали німці

5 Липня 2013 18:21
Офіційна делегація з німецького міста-партнера Ковеля – Барзінгхаузена перебуває у місті. В Україну вони завітали на запрошення міської влади Ковеля у рамках відзначення Дня міста, - повідомили у прес-службі Ковельської міської ради.

Делегація на чолі з бургомістром Барзінгхаузена Марком Ламанном зустрілась із міським головою Олегом Кіндером. Також з німецькими гостями поспілкувалися секретар міської ради Михайло Гетьман та заступник міського голови Ігор Прокопів.

Під час зустрічі йшлося про продовження партнерських стосунків, що тривають уже понад 20 років, хоча угоду про співпрацю підписали лише у 2008 році.

За цей час завдяки організації «Допомога дітям України», яку очолює Лілія Бішофф, сотні ковельських дітей із малозабезпечених родин побували на оздоровленні та відпочинку у Німеччині. Також колективи Ковеля є учасниками святкових заходів у Барзінгхаузені.

Окрім зустрічі у міській раді, для делегації передбачили й оглядову екскурсію містом. Також делегація побувала у центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Представники делегації побували і на одному із залізничних підприємств Ковеля – пасажирському вагонному депо Ковель.

6 липня делегація візьме участь в урочистому мітингу з нагоди 69-ї річниці визволення Ковеля від фашистських загарбників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
партизан Показати IP 5 Липня 2013 20:39
А я подумав, що за війну борги віддають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus