USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Передали кошти на квадрокоптери: у Ковель приїхали німецькі волонтери

3 Січня 2024 18:51
Українець у душі, хоча за паспортом громадянин Німеччини – так про себе говорить щирий друг нашого міста Міхаель Хааке. Він зі своїми колегами Гансом-Дітером Капельсом та Вольфгангом Герлахом із благодійного товариства «Допомога дітям Ковеля» традиційно в зимову пору приїхали у Ковель.

Про це інформують у міськраді.

Із делегацією з міста Вальсроде зустрівся міський голова Ігор Чайка. Гості багато розповідали про те, чим займаються, адже з початком російсько-української війни їхня організація розширила свою діяльність. Кожну вільну хвилину присвячують Ковелю та Україні, займаються пошуком необхідної допомоги.
До Різдва у Вальсроде відбувся благодійний ярмарок, на якому збирали кошти, за які вирішили придбати квадрокоптери для Ковельського батальйону 100-ї окремої бригади Територіальної оборони. Сертифікат на безпілотники передали меру, а як тільки вони надійдуть, то одразу будуть доправлені на передову. Також для наших воїнів приїхали з Вальсроде солодкі гостинці.

Читати ще: Ефективна співпраця: як німецьке місто допомагає Ковелю

«Навіть попри велику небезпеку ви прибули до України. Це для нас дуже цінно і важливо. Величезне спасибі, що допомагаєте нам, підтримує з перших днів війни. Дякую, що завжди на зв’язку. Дрони, які ви вирішили купити для хлопців, дуже потрібні зараз на передовій. Вони допомагають виконувати бойові завдання та зберегти життя наших людей», – зазначив Ігор Чайка.
Читати ще: Німецьке місто-партнер Ковеля подарувало громаді пожежне авто

«У Міхаеля Хааке заплановано ще багато зустрічей, візитів, його чекає багато ковельчан, щоб обійняти, подякувати, потиснути руку. Бо він – людина, яка є генератором добрих справ. Якби їх описати, то вийшла б збірка у кілька томів», – пишуть у міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus