USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Неповносправні Луцька отримали інвалідні візки

16 Вересня 2010 16:32
П’ятеро молодих людей з Волинського молодіжного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» 15 вересня за сприяння обласної організації «Фронту Змін» отримали інвалідні візки.
Керівництво «Фронту Змін» на Волині – Святослав Кравчук та Олександр Пиза – завжди намагаються приділити увагу неповносправним мешканцям області, особливо дітям та молоді, сімї яких часто залишаються наодинці зі своїми проблемами.
Інвалідні візочки «приїхали» на Волинь з Німеччини від Конвойної групи Вальдек-Франкенберг з міста Фоль-Дорфіттера на адресу Волинського обласного благодійного фонду «Європейський вектор». Про це розповіли в обласній організації «Фронту Змін».
Партнери – «Європейський Вектор» та «Фронт Змін» – спільними зусиллями передали предмети з гуманітарного вантажу тим, хто потребує допомоги.
Молоді люди самі мали можливість вибрати зручні візки на складі, де знаходиться гуманітарна допомога.
У врученні речей взяв участь голова Волинського обласного осередку громадської організації «Фронт Змін» Олександр Пиза.

Молоді люди, які отримали необхідні для них речі, подякували керівництву волинського «Фронту Змін» за допомогу та сприяння. Керівник реабілітаційного центру Людмила Зелінська розповіла, що діти та молодь, з якими вона працює, - активні та творчі, мають безліч талантів і здібностей. Вони грають у своєму театрі, пишуть свою газету, постійно шукають зв’язок із зовнішнім світом. Вона висловила вдячність за допомогу та сподівання на подальшу співпрацю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
волинянин Показати IP 16 Вересня 2010 17:53
Це благородна справа, побільше таких помічників би.Тільки постарайтесь хлопці,щоб такі допомоги були не тільки перед виборами.А загалом респект
Олександр Пиза Показати IP 17 Вересня 2010 15:21
Вантаж прийняли ще в травні. Відповідно до наших ненормальних законів отримували дозволи з ОДА та кабміну та розмитнювали ТРИ МІСЯЦІ! Добре що встигли до першого вересня роздати парти стільці та класні дошки близько двадцятьом школам Луцька та області. Тепер роздаємо інвалідні візки, одяг та взуття на інтернати та сиротинці, а потім будемо розвозити в районні та міські лікарні спеціалізовані ліжка та різне медичне обладнання. Наша нещасна держава навіть нормально цього прийняти не може, прикро. А ще прикро бачити інвалідні візки що продаються, їх же віддають задармо і на цьому неможна накживатися!!!
Mirek Показати IP 17 Вересня 2010 20:13
*Фронт змін* таки вдався до дешевих передвиборчих акцій.
Кабан до Mirek Показати IP 20 Вересня 2010 08:54
Хай буде що вдався. Але неповносправні люди отримали необхідні для них засоби. А ще щороку за підтримки "Фронту змін" незрячі мали змогу здійснювати турпохід на Шацькі озера.(В серпні 2010 "ФЗ" згідно закону не мав приймати участі у виборах.) Ще проводяться багато інших благодійних та суспільно-корисних акцій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus