USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Німці встановлюють нове обладнання у волинському онкодиспансері

5 Грудня 2013 16:40
Якість медичних послуг волинян піднімається до сучасного рівня. Так, у Волинському обласному онкодиспансері лікуватимуть хворих, як у провідних країнах світу. У липні цього року в лікарні запрацював двадцятизрізовий комп’ютерний томограф, а сьогодні німецькі фахівці розпочали монтаж лінійного прискорювача для променевої терапії.

Як розповів головний лікар обласного онкодиспансера Орест Андрусенко, наразі така високотехнологічна апаратура є лише у десятьох областях України. «Як добре, що тепер ми його маємо, і волинські пацієнти зможуть безкоштовно пройти необхідне їм лікування», - сказав він.

Зі слів головного лікаря, апарати здійснюють як діагностику, так і проектують рівень і напрям фотонного опромінення лінійного прискорювача, що забезпечує мінімальну дію променів на здорові клітини та підводить їх основний пучок до пухлини, знищуючи її, уникаючи при цьому шкідливої дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus