USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Німців на Волині зацікавили мінеральні джерела у Павлівці

29 Жовтня 2013 14:30
Студенти німецької вищої технічної школи Ostwestfalen-Lippe приїхали повчитися на Волинь - це вже другий їхній візит до Луцького національного технічного університету на факультет бізнесу у рамках програми обміну. Про це повідомляє «Вісник+К».

Німецьку групу очолював професор Курт Клоуз. Опікувалася гостями від приймаючої сторони керівник кафедри економіки і підприємництва доктор економічних наук, професор Любов Ковальська. Вона розповіла, що обмін відбувається в рамках двосторонньої угоди про співпрацю та підготовку кадрів за спеціальністю логістика. Завдяки цьому волиняни гостювали у Німеччині та мали можливість познайомитися з функціонуванням і розвитком тамтешніх фірм.

Своєю чергою, у плани німецької делегації, яка прибула на Волинь, включили відвідання мінеральних джерел у Павлівці та дегустацію місцевого пива одразу на виробництві, а також візити на сирзавод у Рожищі, підприємства «Тигрес» у Луцькому, «Угринівмолоко» Горохівському та «GerborHolding» у Володимир-Волинську районах.

Ознайомилися гості й з найвизначнішими місцями Луцька, зустрілися з міським головою Миколою Романюком. Згодом у головному корпусі Луцького університету відбулись спільні заняття студентів з України і Німеччини, котрі були поділені на змішані групи, для кращого ознайомлення з діяльністю найбільших підприємств Волинської області. Кожна група відвідувала відповідні підприємства для кращого ознайомлення з роботою і продукцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus