USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нові тарифи: лучани платитимуть за вивіз сміття за окремою статтею

2 Квітня 2010 09:55
Виконавчий комітет Луцької міської ради затвердив нові тарифи на утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються комунальниками міста.

Нові тарифи розраховані окремо за кожним будинком, у яких уже відбулися побудинкові громадські слухання, - інформує ІАЦ «Луцьк» .

Затвердження нових тарифів зумовлене вимогами урядової постанови від 20 травня 2009 року і здійснене відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Згідно з нею, відповідно до рішення виконкому від 9 лютого 2010-го, із переліку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій виведено послугу з вивезення побутових відходів – в окрему комунальну послугу.

Плата за вивезення сміття справлятиметься не від загальної площі квартири, як було раніше, а від кількості зареєстрованих у ній осіб.

При формуванні нових тарифів враховані результати побудинкових громадських слухань щодо доведення розрахунку тарифу на відповідні послуги, у тому числі зауваження та пропозиції, висловлені жильцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus