USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

«Новорічні» діти у Луцьку отримали свідоцтва про народження

4 Січня 2016 16:39
Дев’ятьом дітям, які народилися першого, другого та третього січня, сьогодні у Луцькому клінічному пологовому будинку вручили свідоцтва про народження.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

В урочистостях взяли участь заступник міського голови Андрій Киця, начальник управління охорони міської ради Микола Якимчук, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик, заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області з питань державної реєстрації Ольга Семенюк.

“Держава сьогодні йде назустріч своїм громадянам, роблячи максимально доступними і зручними процедури, пов'язані з оформленням документів. Мама, народивши дитину, має можливість у пологовому будинку заповнити відповідну заяву і отримати свідоцтво про народження дитини при виписці з медичного закладу. Це є прикладом того, що адміністративні послуги стають якіснішими.

Це дає можливість батькам заощадити час, більше уваги приділити турботі про новонародженого малюка. Пілотний проект щодо державної реєстрації новонародженої дитини в пологовому будинку запрацював четвертого листопада. За цей час послугою скористалися 80 сімей”, - розповіла Ольга Семенюк.

З важливою подією привітав молодих батьків заступник міського голови Андрій Киця. Він побажав малюкам та мамам міцного здоров’я, щастя, родинної злагоди та мирного неба. Начальник управління охорони здоров'я Микола Якимчук подякував медичним працівникам, які доклали максимум зусиль, щоб новонароджені та їхні мами були здоровими. Також зазначив, що завдяки професіоналізму та відповідальному ставленню медпрацівників до своїх обов’язків Луцький клінічний пологовий будинок має високий рейтинг в Україні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 4 Січня 2016 18:11
новорічні діти - результат першоквітневих розіграшів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus