USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обіцянки лучанам від Романюка. ФОТО

28 Серпня 2013 09:48
Встановити додаткове обладнання на дитячому майданчику, відремонтувати дорожнє покриття у дворі, зробити зовнішнє освітлення та облаштувати парковку для автомобілів пообіцяв Луцький міський голова Микола Романюк під час зустрічі з мешканцями будинків, що по проспекту Відродження, 14 а, 14 б, 16, 16а, повідомили у прес-службі міськради.
Наразі, на прибудинкових територіях по проспекту Відродження, 14 а, 14 б, 16, 16а, відбувається облаштування дворів, роботи з благоустрою. Зустрічаючись із лучанами, мер відзвітував: «Тут вже замінили бордюри, уклали нове асфальтне покриття, встановили зовнішнє освітлення та дитячий майданчик, вартістю 60-70 тисяч гривень. Крім того, на вже існуючому дитячому майданчику зробимо ремонт та встановимо додаткове обладнання. Ремонт дорожнього покриття у дворі коштуватиме приблизно 800 тисяч гривень, зовнішнє освітлення – 42 тисячі гривень».

Проте, дискусію у людей спровокувала пропозиція директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького облаштувати у дворі парковку для автомобілів. Думки людей розділилися: одні підтримали рішення, інші категорично проти.
З цього приводу ще відбудуться збори мешканців будинків і до п’ятниці вони повинні прийняти остаточне рішення. До того часу роботи щодо облаштування парковки призупинять. Якщо ж все таки більшість людей буде проти, то ніхто її робити взагалі не буде.
«Звичайно, тут є й недопрацювання міської влади, адже необхідно було перед початком робіт роз’яснити населенню план дій та ознайомити з проектом благоустрою прибудинкової території, тоді б не виникло подібних ситуацій», - зазначив Микола Романюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 28 Серпня 2013 10:06
Бидло безкоштовно квартири отримали,тепер їм ще благоустрій за чужий рахунок треба зробити. Менше б грошей на горілку та телефони витрачали.
ОРЕСТ Показати IP 28 Серпня 2013 11:30
Лучанка перефарбувалася в лучани. Не можна мати стільки негативу в серці. Важко з тобою жити твоїм домашнім, а тим більше тебечитати. Передивися своє життя і побачиш багато позитикного,тоді і коменти будуть не такі обурливі. Ми не бидло, а українці.
лучани до ОРЕСТ Показати IP 28 Серпня 2013 11:51
Українці за себе платять, і не чекають подачок та не вимагають від чужих людей заплатити за них.
Мешканець до лучани Показати IP 31 Серпня 2013 16:48
Відразу видно моральне виховання таких лучан як ви!!! Ви такий же самий, як і ті що не розібравшись із проектом благоустрою почали піднімати бунт, а потім як Романюк приїхав задавали тупі питання типу "А що тут має бути???". Такщо "Б..дло" не ті хто бажає нарешті за 15 років проживання в будинку навести красу на прибудинковій територій, а ті хто не розібравшись в ситуації, робить тупі висновки, і веде стадо таких же самих за собою, ніби то з благими намірами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus