USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк – перший серед мерів за кількістю обіцянок. РЕЙТИНГ

11 Вересня 2013 13:34
Луцький міський голова Микола Романюк - перший у рейтингу мерів українських міст за кількістю обіцянок, та другий за кількістю невиконаних обіцянок (після мера Луганська Олександра Кравченка). Про це інформує видання «Слово і діло». Видання щодня перевіряє діяльність 1 037 політика України. Протягом свого існування система нарахувала 15 961 обіцянку, з яких виконано лише 2 729.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОБІЦЯНКИ ЛУЧАНАМ ВІД РОМАНЮКА. ФОТО


Отож, за кількістю сказаних обіцянок серед міських голів країни трійка «призерів»:

1 місце - Романюк Микола Ярославович, міський голова Луцька;
2 місце - Мельник Сергій Іванович, міський голова Хмельницького;
3 місце - Син Олександр Ченсанович, міський голова Запоріжжя.

За кількістю невиконаних обіцянок переможцями вийшли:
1 місце - Кравченко Сергій Іванович, міський голова Луганська;
2 місце - Романюк Микола Ярославович, міський голова Луцька;
3 місце – Садовий Андрій Іванович, міський голова Львова.

Отже, згідно результатів, за станом на 11 вересня, луцький мер Микола Романюк ‒ перший серед «обіцяльників». Всього він дав 182 обіцянки, з яких виконав 33, не виконав ‒ 37. 112 ‒ у процесі виконання. Таким чином, він ‒ 5-ий у списку тих, хто виконав обіцяне і 2-ий серед тих, хто наобіцяв, а не виконав.

Окрім того, видання оцінює діяльність не лише за кількістю обіцяного, а й за якістю ‒ співвідношенням виконаного до загальної кількості обіцяного. За цим критерієм у першій 20-ці рейтингу засвітилися аж 4 мери волинських міст ‒ очільники Нововолинська, Володимира-Волинського, Луцька та Ковеля.

Так, «за відповідальністю» у виконанні обіцяного міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков посів 11 місце, виконавши 26% з обіцяного. Петро Саганюк набрав 22 %, зайнявши 15 сходинку, Микола Романюк опинився на 18 місці з 18 %. Стільки ж відсотків і в Олега Кіндера.

Натомість «найбезвідповідальнішим» ‒ за співвідношенням невиконаного до загальної кількості обіцяного ‒ став також волинянин, очільник Володимира-Волинського Петро Саганюк з 50 %. Мер Ковеля Олег Кіндер посів 3-тє місце з 45 %, Віктор Сапожніков ‒ 5-те з 39 %. Очільник обласного центру Микола Романюк «за безвідповідальністю» ‒ на 16 місці з 20 %.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 11 Вересня 2013 14:23
Якби не Романюк ,то місто би потонуло в боргах,які наробив Шиба з бютоголовими депутатами. Місто має більш-менш нормального мера за всі часи.
Степан до лучани Показати IP 11 Вересня 2013 14:53
не смішіть...
лучани до Степан Показати IP 11 Вересня 2013 15:20
Це Пустоцвіт анекдоти розказує.
Факт Показати IP 11 Вересня 2013 14:29
Хоч в чомусь ми перші. А за кількістю не законно виданих земельних ділянок наш мер теж перший?
лучани до Факт Показати IP 11 Вересня 2013 14:43
Земельною комісією керує бютівець, і з пяти членів,троє є бютоголовими. Вже другу каденцією земельні питання вирішує тількт БЮТ. Недаром депутат Гриб отримав ТРИ БЕЗКОШТОВНИХ ділянки.
З міської ради Показати IP 11 Вересня 2013 16:04
Багато обіцяє, значить багато планує. А це дуже добре. Наш міський голова - хороший господарник. На жаль, не всі обіцянки сьогодні можливо втілити в життя. Але він - працює, дбає про добробут міста і лучан. Згадайте, коли таке було? На жаль, політичні амбіції окремих депутатів дуже-дуже заважають в деяких починаннях.
Корінний лучанин до З міської ради Показати IP 11 Вересня 2013 22:38
ЛОГІКИ НЕМАЄ: "БАГАТО обіцяє, значить багато планує"! ТА НЕ ТРЕБА БАГАТО ОБІЦЯТИ, треба виконувати свої обов'язки -І ВСЕ! ПРАЦЮЄ, ТО Й ДОБРЕ, НЕХАЙ ПРАЦЮЄ! А з політичними амбіціями - це справді ПРОБЛЕМА, тут просто пояснюється - СТАЛО ВИГІДНО ЦИМ ЗАЙМАТИСЬ! В нас суспільство трохи хворе на ПОЛІТИКУ. Раніше нікого не можна було затянути, а тепер як побачили, що все скрізь політично структуровано то почали шукати( маю на увазі чиновників різних мастей ) собі прихисток в тих чи інших партіях!
Моя думка Показати IP 11 Березня 2014 22:14
Я бачу всі такі розумні тут писати) не дорвалися до корита то можна тут наговорити різного лайна на хорошу людину) якщо не все і ідеально він робить , то хоч старається! Це не так легко з нічого(пустоі казни) зліпити прекрасне місто і подавати всім зарплати по 10 000, а пенсіі по 5 000))) ну і дороги) і ще квартири всім!!!! А на цьому сайті спрацьовує або жаба або інші служби)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus