USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Облспоживспілка почала операцію «Депортація»

21 Червня 2013 13:52
У господарському суді Волині триває провадження щонайменше у трьох справах за позовами обласної спілки споживчих товариств до приватних підприємців.
Відповідні ухвали виніс господарський суд.

Волинська облспоживспілка подала позови до трьох підприємців із вимогою повернути торгівельне місце на «Завокзальному ринку», звільнити його від об’єкта торгівлі та сплатити неустойку. Різняться вимоги лише сумою неустойки та площею торговельного місця.

Нагадаємо, на Завокзальному ринку розгорівся конфлікт поміж підприємцями та керівництвом облспоживспілки.

Задля його врегулювання міськрада створила тимчасову контрольну комісію, яка вказала на порушення з боку спілки договірних умов із мерією. Зокрема – на порушення прав підприємців.

Водночас перший заступник голови правління облспоживспілки Володимир Горгут заявляв, що ніхто не виганяв підприємців із ринку.

Проте 29 травня Луцька міськрада вирішила розірвати із облспоживспілкою договір оренди земельної ділянки під Завокзальним ринком.

Водночас ведеться мова про створення на «Варшавці» так званого комунального ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
то дуже Показати IP 22 Червня 2013 10:26
по горгутівські..звичайне шахрайство..60 грн.за м.кв.асфальта мало готовить людей що по 200 то нормально..всьо дорожає..а микола Романюк подигрує хлопцу..просто так..тож підприємець..а ми 2500 тисячі дрібні торгівці..хоть в цій країні слово підприємець і асоціюється з наближеними до влади..ну нічого микола..порбачим..нічого горгут..ще посидиш..ще може при цих..кому ти треба..шума багато..даже за твої "подяки"..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus