USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Міськрада не розірвала договір із Волинською облспоживспілкою

29 Січня 2014 20:38
Луцькі депутати вирішили не розривати договір оренди землі між міськрадою та Волинською облспоживспілкою.
Як повідомив депутат Богдан Шиба, раніше депутати ухвалили рішення про розірвання договору у судовому порядку. Суд звернення відхилив, тому що було невмотивоване посилання на чинне законодавство. Тому він пропонував доповнити рішення фразою «у зв’язку з порушенням державних стандартів та вимог».
Як розповіла присутня під час засідання представниця підприємців, наразі облспоживспілка почала укладати з ними договори оренди торгових місць на п’ять років з подальшим продовженням. З її слів, підприємців влаштовує все у договорах, вони готові сплачувати за оренду торгового місця та електроенергію. Вона закликала депутатів Луцькради не підтримувати проект рішення та не розривати договір із облспоживспілкою.
Богдан Шиба відповів, що судова процедура розірвання договору триватиме певний час, протягом якого врегулюють усі питання. Підприємці, з його слів, не постраждають і, в підсумку, не матимуть непотрібного посередника між собою та власником землі.
У підсумку, депутати все ж не підтримали проект рішення про припинення договору оренди землі з усіма змінами та доповненнями до нього, укладеного між Луцькою міською радою та Волинською ОССТ, а також зареєстрованого у Державному реєстрі земель 14.09.2009 року за № 040907700468, шляхом його розірвання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus