USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Облспоживспілка «спихнула» проблеми підприємців з «Варшавки» на пожежників

7 Березня 2013 18:59
Керівництво облспоживспілки заявило, що скарги підприємців, які працюють на Завокзальному ринку у Луцьку, - необґрунтовані.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, підприємці звернулись до депутатів Луцької міської ради з проханням врегулювати ситуацію з облспоживспілкою.

Так, заступник голови правління облспоживспілки Володимир Горгут зауважив, що у них є всі документи для проведення благоустрою території ринку. Він зазначив, що заяви підприємців є необґрунтованими.

Також Горгут повідомив, що площі торгових павільйонів зменшують і роблять накриття над торговими рядами з метою виконання приписів працівників пожежної охорони. Оскільки у нинішній ситуації, у випадку виникнення пожежі, спеціалізовані автомобілі не зможуть доїхати до місця загорання. Він також пояснив, що накриття над торговими рядами встановлюють, аби створити комфортніші умови, як для підприємців, так і для покупців. Крім того, за його словами, накриття монтується на прохання підприємців. Горгут наголосив, що у нього є їх письмові звернення.

Пояснив ситуацію Володимир Горгут і щодо зменшення площі торгових павільйонів, що стоять на газопроводі. Він зауважив, що у минулому році розробили проект перенесення газової труби. Однак на це потрібні значні кошти, яких в облспоживспілки нема. Та й підприємці не хочуть витрачати на це кошти. Тому іншим варіантом виконання припису контролюючих органів є зменшення розміру торгових павільйонів, аби навколо труби було 2 метри вільного простору.

Голова правління облспоживспілки Марта Кандиба зазначила, якщо підприємці чимось невдоволені, чи у них є проблеми, то їм необхідно звернутися до неї. Однак, ніхто до неї так і не звертався.

Так, члени спеціально створеної комісії Луцької міської ради разом з підприємцями та керівництвом облспоживспілки оглянули територію ринку. Підприємці продемонстрували, на скільки у них зменшаться торгові павільйони та показали накриття, за яке з них вимагають великі кошти.

Голова тимчасової контрольної комісії Андрій Козюра зауважив, що ситуацію необхідно ретельно вивчити, адже у кожної сторони свої аргументи. Він запропонував підприємцям написати усі зауваження, які вони мають до роботи облспоживспілки. Також підприємці мають вибрати двох людей, які будуть представляти їх інтереси на подальших засіданням тимчасової контрольної комісії.

Крім того, Андрій Козюра попросив керівництво облспоживспілки надати комісії всі документи, які регулюють відносини між ними і підприємцями, проекти реконструкції ринку тощо.

Зрештою, він зазначив, що отримавши всі необхідні документи, члени тимчасової контрольної комісії зберуться на засідання наступного тижня, аби детальніше вивчити ситуацію.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Читач Показати IP 7 Березня 2013 20:47
Стріляти їх всіх, тих торгашів. Дай волю, то жодної дороги в місті не залишиться, скрізь розставлять свої палатки. Та коли зайдеш на ринок, то складається враження, що основна їх робота - теревені між собою. До тебе, як до покупця - нуль уваги. Коли починаєш сам розпитувати про товар, то крізь зуби чуєш, щоб поскоріш забрався звідси. Все так гарно розвішене, а ти шукаєш там щось. Частіше продавця немає на місці або пиятика на весь базар - тоді й близько не підходь.
ТОРГАШ до Читач Показати IP 8 Березня 2013 16:35
Тебе на базар хтось заганяє7 Ходи купувати в ЦУМ або інший торговий центр яких вистачає. А на ринку працюють люди які самі створили собі робочі місця ікормлять сім"ї і місо.
Читач до ТОРГАШ Показати IP 9 Березня 2013 19:15
ТОРГАШ, всіх розжени з ринку, щоб не ходили, не мішали. Залишіться там самі продавці та теревеньте цілий день між собою. А тоді ікормлять сім"ї і місо.
ник Показати IP 7 Березня 2013 22:07
Раніше якось з пожежниками домовлялись.Напевно пані Кандиба "попросила" про перевірку, щоб тих базарників подоїти.
Демократ Показати IP 7 Березня 2013 22:22
Горгут
Нівчьом нє віноват Показати IP 8 Березня 2013 01:15
Я собі тихенькій'Йогурт, з Києва турнули, запліснявів трошки, але дома Я руками Кадиб і інших поясню всім, що я мля справжній кефір.....а то і дірєхтор молокозаваода.
ісса ндойє Показати IP 9 Березня 2013 08:45
Депутатами Луцької МР - можуть бути тільки корінні лучані, такій твест треба проводити, Романюку нехуй либеральничать - вигаганять із зали як останніх підорів якими вони і є у своій більшості...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus