USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обранці вболівають за долю слухань і Москвича

24 Лютого 2010 11:26
Серед питань, котрі найдужче болять депутатам Луцької міськради - громадські слухання і кримінальна справа, котра була порушена проти Дмитра Москвича.
Під час сьогоднішньої сесії депутат Луцькради Андрій Козюра засумнівався у легітимності громадських слухань, котрі проводяться в місті для затвердження побудинкового тарифу в місті. Він зауважив, що вчора до нього звернулися люди, котрі прагли взяти участь у громадських слуханнях. На таке зібрання їх запросило оголошення: «23 лютого о 17 годині відбудуться громадські слухання у департаменті ЖКГ».
Як стверджує Андрій Козюра, таких слухань у відділі мерії не відбулося, громадське зібрання було у ЖКГ № 8. А 60 людей, котрі проживають на вулиці Коперника 66а, прагли потрапити на ці слухання. Зателефонувавши за телефоном для довідок, який вказаний у оголошенні, обранець громади виявив, що це телефон квартири. Відтак, депутати підтримали запит Козюри.
Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що громадські слухання відбуваються в умовах прозорості. Адже журналісти присутні мало не на кожному із слухань.
Депутат Микола Нікітюк запитав прокурора міста Олексія Решетніка, чому проти обранця громади Дмитра Москвича була порушена кримінальна справа і чому, за словами Нікітюка, в цій справі була використана шахрайка. «Які висновки зробила прокуратура?», - запитує Нікітюк.
А ось депутат Світлана Мамосюк у депутатському запиті, адресованому Богдану Шибі, вимагала надати їй інформації про кількість дошкільних навчальних закладів комунальної власності, їхню площу. А також довідку про те, котрі із них знаходять в оренді. Також її зацікавила інформація про кількість і площу квартир, які в 2008-2010 роках були надані лучанам.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus