USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Одного з волинських архітекторів звинуватили у корумпованості

10 Липня 2013 22:07
Мешканці Володимира-Волинського вважають, що головний архітектор та чиновники міського управління земельних ресурсів винні у руйнації їхніх будинків. Мовляв, це відбувається через їхню корумпованість.

9 липня відбулися загальні збори близько двохсот мешканців вулиці Шевченка та прилеглих територій у зв’язку із проблемою підтоплення, повідомили у прес-службі організації ВО «Свобода».

Головною бідою для мешканців вулиці впродовж десятка років є підтоплення, у результаті якого пошкоджено будинки, а присадибні ділянки не придатні для сільськогосподарських робіт. У воді потопають погреби, а вигрібні ями доводиться відкачувати двічі на тиждень.

Проблема з підтопленням, на думку мешканців вулиці, почала загострюватися після будівництва супермаркету будівельних матеріалів та виділення земельних ділянок під приватну забудову.

Власники новобудов звели свої будівлі на меліоративних каналах, чим порушили систему водовідведення вулиці Шевченка. Крім цього, комунальні служби роками не проводили очищення каналів, більшість з яких позаростала кущами та закидана сміттям.

У виділенні земельних ділянок під забудову та наданні дозволів на будівництво мешканці вулиці вбачають не лише чиновницьку недбалість, а й корупційні схеми, в яких звинувачують головного архітектора міста та управління земельних ресурсів.

Звернення до міського голови Петра Саганюка результатів не приносять. У людей зібралися тонни непотрібних відповідей від чиновників, в яких ті відмахуються від проблеми, перекладаючи їх один на одного. Присутній на зустрічі начальник управління ЖКГ довго розповідав про те, як в ідеалі має працювати меліоративна система аби вулицю не підтоплювало та пообіцяв, що з 1 серпня візьмуться за її відновлення. На нього, за словами чоловіка, виділять 300 тисяч гривень.

Учасники зборів вирішили підготувати колективне звернення до міського голови з вимогами негайно дати відповідь та приступити до вирішення всіх проблемних питань з якими мешканці вулиці Шевченка зіштовхуються щоденно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
месний Показати IP 11 Липня 2013 11:27
Володимир-Волинський вже давно став глбокою провінцією і загибаючим містом. А П.Саганюк, мер міста вже давно глибокий пенсіонер, якому все і всі проблеми жителів міста давним -давно по -барабану

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus