USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Олег Савчук каже, що його звільнили незаконно

31 Травня 2010 19:52
Колишній директор комунального підприємства «Зелене господарство» Олег Савчук стверджує, що його звільнили з порушенням процедури.

«Звільнення моє відбулося тоді..., буцімто звільнення, бо я не бачив жодного документа з цього приводу, - коли я перебував на лікарняному. І перебуваю на ньому й досі», - зазначив Олег Савчук.

«Я не бачив жодних документів ні про своє звільнення, ні про призначення іншого», - запевнив Савчук.

Саме в цьому – причина того, що Олег Савчук не передав печатку підприємства новому директору . «Я вважаюся таким, який не звільнений, і кому я маю передавати? Є якась процедура! Один директор передає іншому по опису якесь майно. Один не вийшов з лікарняного, хтось заступив мене. Добре, якщо міський голова вважає, що це нормально, але я змушений відповідно оспорювати дану процедуру» - сказав Савчук.

Нагадаємо, що обов’язки керівника КП «Зелене господарство» з 7 травня виконує Володимир Корчук. 28 квітня під час сесії Луцької міської ради голова Луцької міської ради Богдан Шиба заявив, що 6 травня звільнить директора КП "Зелене господарство" Олега Савчука через незадовільну роботу керівника і фінансові показники «Зеленого господарства».

Довідково:

У Статті 40 Кодексу законів про працю зазначено, що звільнення працівника з ініціативи власника або уповноваженого ним органу в період його тимчасової непрацездатності не допускається. Винятком є лише нез'явлення на роботу протягом більш як чотирьох місяців підряд внаслідок тимчасової непрацездатності, якщо законом не передбачені довші строки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Савч Показати IP 31 Травня 2010 20:10
шановний ВН. Ви забулись додати: "Шиба за жадобою до влади втратив будь які моральні принципи. Коли він у свій час лежав у лікарні усі найближчі працівники хто до нього приходили і допомагали - вже звільнені з посад. А тому йому будь які закони, хвороби, мораль - до одного місця". А далі - по тексту.
Юрій Ричук Показати IP 31 Травня 2010 20:34
Пане Олег! Нічого не забули. В новині написано те, що має безпосереднє відношення до інформації, яка покликала цю новину до життя, а саме - ЧОМУ САВЧУК НЕ ВІДДАЄ ПЕЧАТКИ: ПОЗИЦІЯ САВЧУКА. Ваші оцінки моральності вчинків міського голови для аргументації ВАШИХ дій - несуттєві. Це емоції, на які ви, звісно, маєте право. Але я, як автор, маю право їх упустити. Що й зробив. Без жодних намірів спотворити вашу думку. Якщо ж ви вважаєте інакше - вважайте, ви виправили це, розмістивши цей коментар. Дякую
савчуку Показати IP 31 Травня 2010 22:08
Не перетворюйтеся на базарних баб. Ви ж державні мужі! А на рахунок лікарень, думаю, ті хто сиділи біля Шиби в лікарні робили це з власної волі і хтось все ж таки є над нами усіма, хто карає і нагороджує, тому за свою невдячність він ще отримає. Взагалі аварія була дуже страшна, не побажаєш і ворогу!
Психолог Показати IP 31 Травня 2010 22:13
цікава тема "життя, людські стосунки, порядність...." Взагалі-то місто у нас маленьке і має свою специфіку, тому жити варто, так щоб бути готовим завтра працювати зі своїм вчорашнім недругом. А з вдячністю у Шиби дійсно проблеми. Пам"ять коротка, немов дівоча:)!!! Думаю ближче до 31 жовтня він багато чого згадає:)
правдолюб Показати IP 1 Червня 2010 09:03
вообщем картина маслом написана,але чомусь усі забули про роль бабці пенсіонерки,яка по віку просто ненавидить "маладих пацанів"
Лучанин Показати IP 2 Червня 2010 12:49
Таких управлінців як Савчук треба в шию гнати,- довести підприємство до такого ганебного стану! Справжній чоловік вже давно б поклав би заяву на стіл і пішов геть. У ВАС пан Савчук чомусь і на попередній роботі щось не склалося?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus