USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олександра Мартинюка обрали кандидатом у мери

1 Жовтня 2010 15:38
Лідер обласної організації ПРП Олександр Мартинюк обраний кандидатом у мери від цієї політичної сили.

За нього одностайно проголосували делегати конференції Луцької міської організації партії «Реформи і порядок», - повідомили у прес-службі партії.

Олександр Мартинюк, аргументуючи свою згоду на цю почесну пропозицію, сказав, що вважає керівництво міста невдалим, від чого і життя в місті – таке ж. Лідер ПРА на Волині зауважив, що сподівається, на закінчення цього життя 31 жовтня.

Окрім того, готовність Мартинюка балотуватися на посаду міського голови підтримує і те, що він має практичний досвід роботи. Олександр Мартинюк за часи 2 депутатських каденцій попрацював в усіх сферах міського життя, був помічником-консультатом міського голови Кривицького, членом виконкому, знає роботу ради з середини.

Кандидат зазначив, що з готовністю зніме свою канидатуру на користь єдиного кандидата від опозиційних сил після його обрання, аби уникнути приходу до влади провладного кандидата у мери.

На конференції ПРП-івці також затвердили списки кандидатів у депутати-мажоритарники до Луцької міської і Волинської обласної рад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Українець Показати IP 1 Жовтня 2010 15:53
"Олександа" давайте вже пишіть без помилок,якось соромно за Вас шановні "ВН"
Степан Показати IP 1 Жовтня 2010 16:50
Дуже сумна і неприємна людина. Ве йому "не так" і всі "не такі", і всі погані, а він добрий, і все, хто що робить, то погано, тільки добре те, що він робить і говорить. Вічний опозиціонер. З Мартинюка був би непоганий мент, а так з нього нічого не вийшло. Шкода, що люди живуть порожнім життям, очевидно, шкода буде вмирати.
Ковалінська Показати IP 1 Жовтня 2010 17:10
Степан, сам ти мент а до того ж ідіот)))) Якщо не знаєш людину, то не транди... ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ ДОСТОЙНИЙ КАНДИДАТ У МЕРИ!!! ВІН ПРОСТО МЕГА!!!!!!! Іванович, не звертайте увагу на недолугих коментаторів!!! Якщо про вас говорять, значить, ви ЗІРКА!!!!!!!!!! СЯЙТЕ ЯСКРАВІШЕ!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))
Михайло Показати IP 1 Жовтня 2010 17:57
Був і там і тут, зробив - нічого!
Максим Показати IP 1 Жовтня 2010 18:24
Степану. А справді, чи варто було родитись для того, щоб перебувати все життя в "окопах" перманентної війни з опонентами (а опоненти - усі)? Скиглити, сидячи на засіданні сесії міської ради? Життя в бочці з россолом. Цікаво, чи має ця людина сімю, дітей? Якщо так, то як вони її терплять? Це ж наказання господнє! Неприємний з усіх сторін.
Максим Показати IP 1 Жовтня 2010 19:13
Ковалінській. Знаю цю людину, бачу її щодня. Якби то вона сяяла... Вона "випромінює" моральний сморід, і так - усе життя.
Ковалінська до Максим Показати IP 3 Жовтня 2010 11:48
))))) Аж смішно!!!!! І де це ти мене кожен день бачиш? Хіба-що, уві сні)))) ДЕРЕВНЯ ТИ СІЛЬСЬКА)))) Я з такими як ти, навіть не вітаюся... Я ЗІРКА!!!!!! А ТИ ЗАДРИПАНЕЦЬ(КА)!!!!
Кицюня Показати IP 1 Жовтня 2010 23:40
А по-моєму, він цілком гідна кандидатура!!! А те, що не піариться, як деякі, на всіх стовпах Луцька, то це йому лише додає честі. Чи ви вірите, що той, що дбає про дитсадки й виплати зарплат та чесність банків на бігбордах, зробить бодай щось для цього в реалі?
ОВОД Показати IP 2 Жовтня 2010 07:26
Саша, знав тебе ще десяток років назад, як людину, що подавала надії. Як же так трапилось, що від цього нічого не залишилось? Тут пишуть правду, очевидно добре тебе знають. Немає життя - одна кіптява. Подумай.
михаил Показати IP 2 Жовтня 2010 10:36
степан и максим...вы наверное два брата в одном лице....которые умееют лить грязь....за спиной.....
круп"є Показати IP 2 Жовтня 2010 11:11
Ще Луцьк в нашому казино не закладали.Успіхів гарному клієнту від усього колективу!
Майкл Корлеоне Показати IP 2 Жовтня 2010 18:27
А як же Бондар?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus