USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Остання гра луцької «Волині» в році: ФОТОПІСЛЯМОВА

3 Грудня 2013 08:14
Після поєдинку 18-го туру проти запорізького «Металурга» футболісти «Волині» пішли у відпустку, яка триватиме до 10 січня. Приємно, що «хрестоносці» відпочиватимуть у доброму настрої, адже виграли домашній матч у «козаків» 2:0. Після перемоги «Динамо» над «Севастополем» 2:1 лучани пішли «зимувати» на 9-й сходинці у турнірній таблиці.

Гра із «Металургом» проходила у складних метеоумовах, утім небеса змилостивилися і не послали на учасників матчу і вболівальників мокрого снігу чи дощу. Футболісти ж «Волині» віддячили глядачам не тільки перемогою, але й повним контролем гри, - повідомляє клубна лучан.
Відтак поточну домашню безнічийну серію «Волині» подовжено до 6 матчів: +4=0-2 (7:5). Підправили на свою користь лучани й статистику матчів із «Металургом» із Запоріжжя: +9=5-8.
Після гри «волиняни» традиційно подякували за натхнення своїм найактивнішим фанатам із 17-го сектору. Пропонуємо найемоційніші фотоспалахи гри від клубної прес-служби.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus