USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пам’ятник Шевченка у Луцьку потребує ремонту

31 Травня 2011 15:07
За пам’ятник Тарасу Шевченку у мікрорайоні «Вересневе» в Луцьку відтепер відповідатиме департамент ЖКГ Луцької міської ради – раніше постамент перебував на балансі місцевого будинку культури.

Рішення про передачу пам’ятника на баланс департаменту ЖКГ Луцькради прийняли під час другого пленарного засідання десятої сесії Луцької міської ради у вівторок, 31 травня.

Як розповів начальник відділу збереження культурної спадщини Луцькради Сергій Годлевський, цей пам’ятник спорудили ще у 1961 році.

«Раніше він знаходився на балансі Гнідавського цукрового заводу. А у травні 2000 року його передали на баланс будинку культури мікрорайону «Вересневе». Нині він перебуває у незадовільному стані і потребує ремонтно-реставраційних робіт», – повідомив він.

Оскільки через нестачу коштів будинок культури не в змозі здійснювати поточні ремонти, пам’ятник вирішили передати департаменту ЖКГ.

«З метою подальшого утримання пам’ятника у належному стані та враховуючи те, що всі монументальні пам’ятники перебувають на балансі департаменту ЖКГ, вважаємо за доцільне його передати на баланс департаменту ЖКГ. Питання передачі на баланс погоджено з керівництвом департаменту ЖКГ», – пояснив чиновник.

Годлевський також додав: пам’ятник, за нинішніми оцінками, вартує 809 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Споглядач Показати IP 1 Червня 2011 07:16
Такий вигляд, ніби Шевченко стоїть на купі сміття. Окрім усього, якби він встав і подивився, то б вдруге закликав би "вражою злою кровю волю окропити".
123 Показати IP 1 Червня 2011 09:15
відділ культури дохазяйнувався-на тобі небоже що мені негоже

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus