USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький «Пенсійний фонд» перенесуть на ЛПЗ?

31 Серпня 2010 12:21
Заради розбудови дитячого садочка Управління пенсійного фонду України у Луцьку планують перенести у район ЛПЗ із вулиці Чехова.

Таку інформацію 31 серпня під час оперативної наради озвучив луцький міський голова Богдан Шиба.

Він сказав, що такий варіант перенесення управління один із можливих. Місце необхідне
для відновлення роботи садочка, яких саме у центральній частині Луцька бракує.

Разом з тим, Шиба зазначив, що до кінця року завершиться виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва нового дитсадка у 55-му мікрорайоні, тобто біля вулиці Чорновола. Будівництво планують почати у 2011.

Нагадаємо, що за словами начальниці управління освіти Луцької міськради Анжели Масиник місць у дошкільних навчальних закладах не вистачає - на сто місць претендують 137 малюків. В черзі - понад тисячу діток.

За словами мера, перенести пенсійний фонд саме у район ЛПЗ необхідно аби підняти значимість цього району. Міський голова каже, що значних незручностей з поїздом людей похилого віку бути не повинне, так як це головний офіс, а усі поточні питання можна вирішити у соціальних центрах, які розкидані по всьому Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 31 Серпня 2010 16:18
В це управління не тільки пенсіонери навідуються. Туди ще й організації звіти здають, і підприємці також. Ото буде задоволення - кататися на ДПЗ! Зараз хоч недалеко від податкової :(
БАМБУК до 111 Показати IP 31 Серпня 2010 21:13
111, вставте собі ще один кол у мозги, тоді може прочидає літеру "Л" , як ЄЛ, а не ДЄ!
дідо Показати IP 31 Серпня 2010 16:51
НЕХАЙ ШИБА ПРОЙДЕТЬСЯ ПО ДИТСАДКАХ ,ДЕ РЕАЛЬНО ВІДВІДУЮТЬ ЩОДНЯ ТІЛЬКИ ПОЛОВИНА ЗАПИСАНИХ ЛЮДЕЙ...
Баба до дідо Показати IP 1 Вересня 2010 23:54
Шановний дідо, а Вам не відомо, часом, що саме зараз для багатьох діточок підійшла черга отримати місце - після літнього закриття більшості дитсадків? Малята у перші дні знаходяться в дитсадочку максимум 2-4 години. У багатьох батьків, можливо, ще тривають відпустки. Причиною можуть бути й черги в поліклініках, а без довідок нікуди...
* Показати IP 31 Серпня 2010 22:32
Дійсно, зараз зручно звіти здавати. Податкова, соцстрах, пенсійний - всё поряд. Дитячий садочок відновити, це річ важлива, проте, не зовсім зрозумілий аргумент мера про перенесення Пенсійного фонду в район ЛПЗ "підняти значимість цього району". На мою думку, для того, щоб цей район набув дійсно значимості, туди треба перенести міську раду разом з нашим мером.
Баба до * Показати IP 2 Вересня 2010 00:03
Слушна думка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus