USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пенсійний фонд ремонтуватиме приміщення у Луцьку, щоб зробити відкритий офіс

19 Червня 2019 10:52
Перепланування в орендованому комунальному приміщенні на проспекті Президента Грушевського планує здійснити Луцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України у Волинській області. Відповідно, просять міськраду продовжити пільгову оренду приміщення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 19 червня.

Члени комісії розглянули питання про надання пільг з орендної плати за нежитлові приміщення на вулиці Кривий Вал, 32 та проспект Президента Грушевського, 1 Луцькому об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України у Волинській області до кінця року.

Як повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, це питання розглядали раніше та надали пільгу терміном на півроку. Термін спливає 1 липня, тож у Пенсійному фонді просять прожити термін дії пільгової оренди до кінця року. Орендар наразі здійснив ремонтні роботи, зокрема, відремонтував сходи.

Член комісії Сергій Савчук запитав, чи можна прописати у договорі перелік робіт, які повинен здійснити орендар.

Алла Грабко зауважила, що наступний проект рішення, який виноситимуть на розгляд депутатів – щодо ремонту приміщення на проспекті Президента Грушевського. Цього року Пенсійний фонд передбачив на ремонтні роботи 410 тисяч гривень. Проситимуть, щоб при формуванні бюджету на 2020 рік вони передбачили також кошти на ремонт приміщення, що на вулиці Кривий Вал, 32.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.

Наступним питанням розглянули проект рішення про надання ПФУ права капітального та поточного ремонту орендованого нежитлового приміщення на проспекті Президента Грушевського, 1. Алла Грабко повідомила, що частина робіт стосуються поточного ремонту, частина – роботи капітального порядку, тому потрібна згода міськради як власника приміщення, щоб Пенсійний фонд зміг отримати з держбюджету кошти на ремонт. Так, планують замінити пластикові панелі, якими оббиті стіни і які є шкідливими, замінять ковролін та пошкоджену плитку, а також пробиватимуть вхід до приміщення з іншого боку, щоб облаштувати відкритий офіс для обслуговування пенсіонерів, здійснити перепланування приміщення.

Члени комісії рекомендували надати дозвіл на здійснення ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus