USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перший цьогорічний аукціон луцької нерухомості відбудеться у листопаді

27 Жовтня 2009 10:04
Чотири об’єкти нерухомості обласного центру Волині продадуть «з молотка» 23 листопада. Про це 27 жовтня розповів під час щовівторкової прес-конференції луцький міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських новин».
Пан Шиба розраховує, що місто отримає від аукціону чимало коштів, проте очікувану точну суму не озвучив. Також він закликав журналістів мало не створювати штучний ажіотаж навколо торгів, адже потрібно наповнити грошима бюджет розвитку. «Один мільйон сьогодні вартує 2 або 4 мільйонів в умовах кризи», – зауважив луцький міський голова.
Зокрема, три об’єкти нерухомості, за словами луцького мера, – невеличкі, а один – великий – приміщення колишнього готелю на вулиці Крилова. Його стартова ціна складає близько 4 мільйонів 200 тисяч гривень без ПДВ, ціна решти об’єктів – 1,5-2 мільйони гривень. Тому загальна стартова вартість чотирьох лотів торгів – близько 7 мільйонів гривень.
Додамо, що питання про ці чотири об’єкти нерухомості завтра розгляне чергова сесія Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дерибанчик Показати IP 27 Жовтня 2009 10:34
Можливо пан мер великий архітектор, але економіст з його х.., один міліон в час інфляції це не чотири міліони, а 0,7. А нерухомість в час економічного піднесення з аукціону продається значно дорожче. Такщо Шиба обкрадає міську громаду продаючи те що він не створив та ще й за безцінь. Віірний послідовник Тимошенко!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus