USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пес-революціонер веде за собою майдан у Луцьку

3 Грудня 2013 15:30
На нього кажуть просто «Пес», адже у чотирилапого немає клички. Після зняття облоги Волинської обласної ради Пес, очоливши колону протестуючих, почалапав до Театрального майдану. Під час ходи собака підбігав до усіх, щоб почухали за вушком, і погавкував, коли вигукували гасла.
Та й на цьому його консолідація з революціонерами не завершилася: коли учасники ходи зупинилися навпроти центрального універмагу для традиційного флешмобу – собака почав разом з усіма сідати і під гасло «Хто не скаче – той москаль» гавкати та стрибати.
Мітингувальник Жора Потапчук пригадує, що сьогодні уночі бачив собаку біля палаток на Театральному майдані, як пес опинився біля обласної ради - не знає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
123 Показати IP 3 Грудня 2013 15:42
"Господа, мы обос.р...".... Ривалюцыя, едва не став трагедией, превратилась в фарс. И это прекрасно!!!!
124 Показати IP 3 Грудня 2013 15:50
Таких псів і бомжів буде ще чимало і в Луцьку і, тим паче в Києві.В юрбі тепло, їсти часом дають. Згадайте як псля помаранчевої революції бомжів не могли вигнати з площі.Халява вона скрізь і завжди - халява.
Нормальний Показати IP 3 Грудня 2013 15:59
За собою веде не пес, а шакали-революціонери... Гузь, Вітів, бондар, пащенко, шиба і т.д.
Всезнайко Показати IP 3 Грудня 2013 16:00
Дивіться всі тут: https://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA
Олєг Показати IP 3 Грудня 2013 16:18
Собака-барабака!)
він Показати IP 3 Грудня 2013 16:54
Цей- нормальний-так і хоче їздити розбитими дорогами давати хабарі мінтярам жити в будинках де не працюють ліфти давати хабарі лікарям а злодії вже давно живуть за бугром де цих проблем не існує.А сюди їдуть на роботу-грабувати нас і тебе втому числі якщо ти не один з них.
Нормальний до він Показати IP 3 Грудня 2013 17:02
За 3 роки президенства Януковича було більше зроблено доріг, побудовано шкіл, садочків, ФАПів, амбулаторій і т.д. ніж за 20 років незалежності...
До він до він Показати IP 3 Грудня 2013 21:49
Шановний, невже ви так наївно вважаєте що після підпису за вас це все зроблять єврочиновиники? Вони сюди приїдуть, завезуть свій асфальт, дорожню техніку, все зроблять і поїдуть, ще й грошей дадуть. А інша делегація ліфти всі поміняє на чеські. ахто вас змушує давати хабарі? Відстоюйте свої права! Ця процедура в Євросоюзі така ж сама - тренуйтеся. От хто куди їде я так і не зрозумів, а відносно грабунків, то мене почали грабувати, починаючи з часів "Помаранчевої революції" і так уряд за урядом - це в них традиція. Але є одне але - ці теж крадуть, але і діляться з народом (де більше, де менше), а, як казав Хазарич, "попєрєднікі", все хапали тільки собі. Це дуже чудово що народ почав розгортати цю "навозну гору", але і міру теж треба знати, притому мати свою, а не нав'язану думку. Ладно, студенти перших курсів, але на майданах є і студенти-економісти старших курсів. Вони всі до цього часу взагалі не вчилися? Не завадило б уряду розібратися чому в студентів така низька якість знань і повиганяти більшість викладачів. Можливо тоді щось покращиться. І відносно доріг, Яник, ще десь рік тому, а не зараз, казав що 2014 рік буде роком відбудівлі доріг. Так що "прос..те" ви свої дороги, бо наступним чиновникам треба буде спочатку наповнити свої кишені, а потім відновити майдани та будівлі, а потім почати наводити порядок в економіці країни (от тільки спеціалістів в них немає), а вже коли з'являться великі гроші на дороги, тоді почнуть робити, можливо. Чарівну паличку, нажаль ще не винайшли.
луцький Показати IP 3 Грудня 2013 16:55
Це символічно. Собака може вести до собачого життя таких самих собак, які рвуться до влади.
Кінолог Показати IP 3 Грудня 2013 17:03
коментар було видалено
Луцькому Показати IP 3 Грудня 2013 17:08
Якраз собака підійде лише до хороших людей!!!!! Це ж молодь: прекрасні, молоді, усміхнені!!! А ти, придурок, їм заздриш!
Шкірліц Показати IP 3 Грудня 2013 17:12
Я знаю цього пса. Він називається Шарик. Це службовий пес путінського ФСБ. Він винюхую всі таємниці лідерів (на букву П) волинської "апазіції))))))))))))
Собака Показати IP 3 Грудня 2013 19:53
Навіть собаки розуміють, що очолити революцію нема кому, Тому змушені брати ситуацію в свої лапки.
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 21:34
Це що Козюра? Хоча ні собачка набагато розумніша і безкорисливіша.
Редакторам Показати IP 3 Грудня 2013 21:50
Чотирилапий Пес. А що буває однолапий, дволапий. Ну трилапий, якщо поранений.
Грамотій до Редакторам Показати IP 3 Грудня 2013 23:48
Звісно, буває і безлапий, якщо багато базікати різної дурні, вмикаючи супер-розумника, - то всохнуться усі кінцівки!!!
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 21:53
Я зрозумів, це наступний Президент! Ну, в якомусь місті мером кота ж обрали, то чому ж нам собаку не обрати.
Той до Лучанин Показати IP 4 Грудня 2013 23:56
Сарказм пре аж з усіх дірок, а сказати по суті нічого...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus